La ce sa fii atenta cand te angajezi intr-un studio de videochat

Inainte de a te angaja la orice studio de videochat din Romania, ai nevoie sa te documentezi serios in legatura cu acesta pentru a te asigura de profesionalismul mediului de lucru si de seriozitatea cu care vei fi tratata ca model. Acesta lucru este valabil in orice domeniu, nu numai in industria de divertisment pentru adulti.

Tinerele care isi doresc un loc de munca legal, stabil, cu program flexibil si posibilitatea de a castiga foarte multi bani iau in considerare si studiourile de videochat. Aceasta industrie este in continua expansiune datorita cererii tot mai mari, asa ca numarul modelelor si al companiilor care ofera astfel de servicii este in crestere. Din dorinta de a se imbogati rapid, unele firme din domeniu eludeaza legea si le pacalesc pe modele, asa ca este bine sa stii de la inceput cu cine ai de-a face. Un studio de videochat de genul acesta nu numai ca nu te va ajuta sa castigi pe masura activitatii tale, dar iti va crea si probleme cu autoritatile.

Atunci cand iti alegi studioul de videochat pentru care sa lucrezi trebuie sa citesti foarte atent informatiile de pe site-ul oficial si sa te asiguri ca acestea sunt actuale, clare si legale. De asemenea e important sa cauti online parerile modelelor care lucreaza sau au lucrat deja pentru acea firma. Feedback-ul lor te poate ajuta sa-ti faci o imagine corecta despre viitorul tau loc sa munca si sa eviti astfel o dezamagire ulterioara. Informatiile despre mediul de lucru, echipamentele pe care le vei folosi, sistemul de plata, forma legala de lucru, programul, comisionul, locatia si multe alte aspecte de acest gen te vor ajuta sa-ti dai seama daca are rost sa te duci la interviu. Cu cat sunt oferite mai multe astfel de date pe site-ul oficial, cu atat mai mari sunt sansele sa dai peste un studio de videochat legal, transparent si corect.

De multe ori, informatiile de pe site sau parerile de pe forumuri sau bloguri nu sunt suficiente pentru a-ti face o imagine clara asupra studioului de videochat, asa ca este nevoie sa contactezi un reprezentant si sa soliciti o intalnire. Acesta iti va putea raspunde la orice fel de intrebare si iti va putea da toate detaliile activitatii tale ca model de videochat. Tot la interviu poti sa te asiguri de gradul de confidentialitate a datelor tale personale. In principiu, tinerele care se angajeaza in acest domeniu nu vor sa dezvaluie nici macar familiei sau cunoscutilor modul in care ele isi castiga existenta din cauza mentalitatii conservatoare care caracterizeaza societatea romaneasca. Este absolut normal sa vrei ca imaginea ta sa nu fie asociata cu un domeniu mai delicat pentru ca acest lucru sa nu-ti afecteze o viitoare cariera in cazul in care vrei sa te reprofilezi la un moment dat. In general, numele modelelor se regasesc doar in actele de angajare, in rest ele lucreaza sub un pseudonim, iar studioul de videochat cu care vei semna contractul se obliga sa nu dezvaluie altor persoane datele tale. In plus, modelele romance de pe site-urile de videochat nu pot fi accesate de membrii din tara de origine.

Un alt aspect important este cel financiar. Multe studiouri de videochat, care doresc sa atraga noi modele, promit castiguri fabuloase. Intr-adevar, se castiga foarte bine ca model insa numai daca lucrezi intr-un studio de videochat premium, ca Studio 20 si daca esti ambitioasa, implicata, cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu, esti dispusa sa inveti mereu lucruri noi si lucrezi constant pe aceeasi tura, minim 40 de ore pe saptamana. Modelele de top de aici ajung sa castige chiar si 10.000 de dolari pe luna, iar acest lucru poate fi verificat foarte usor. Suna la 0724.777.757 sau la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro pentru a aranja o intalnire cu un reprezentant al companiei noastre si pentru a vizita locatiile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova sau Oradea. Aici, poti afla tot ceea ce te intereseaza, poti vedea cu ochii tai conditiile de lucru si poti sta de vorba cu modelele noastre pentru a te convinge cu ochii tai de profesionalismul, legalitatea si transparenta noastra.

 

Comentarile sunt inchise