Kroner Round 2 si Square 2 – eleganta si functionalitate

 

Astazi va prezentam doua cabine de dus de la Kroner, excelente pentru bai de mici dimensiuni dar nu numai. Cele doua modele de cabina de dus, ROUND 2 si SQUARE 2 au un profil alb din aluminiu, doi pereti ficsi si doua usi culisante care faciliteaza accesul in cabina. Geamul transparent este unul rezistent avand o grosime de 6 mm.

Cabinele de duş Kroner prezinta numeroase avantaje pe care nu le putem trece cu vederea. Sunt dipsonibile la un pret excelent, ocupa o suprafaţa mai mica decât cada in orice baie si se instaleaza extrem de uşor.

 

Alegand una dintre cele doua modele de cabina va veti asigura un consum de apa redus, cabina fiind mai ecologica decat o cada. Va veti bucura nespus cand veti vedea facturile mai mici la utilitaţi.

Cabinele de duş ROUND 2 si SQUARE 2 se intretin usor peretii spalandu-se rapid cu detergent pentru geamuri şi sticla. Pe langa momentele de relaxare de la dus va veti bucura de spatiul castigat pentru alte activitati in baie.

Aceste cabine vin fara cadite, baterie sau setul de dus. Ele sunt foarte practice si elegante. Cabinele de dus fara cadita pot fi instalate direct pe pardoseala in care se va monta un sifon pentru scurgerea apei sau se va cumpara cadita de 80×80 cm separat, rotunda sau patrata, in functie de modelul de cabina ales.

Dimensiunile cabinei de dus permit o utilizare facila si confortabila. Ea permite amplasarea altor obiecte sanitare, fara sa nea dea senzatia de baie aglomerata. Schimbati total modul in care arata baia cu cabinele de dus ROUND 2 si SQUARE 2 de la Kroner.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.