JuristFirme.ro – website pentru antreprenori

Acum mai amplu, mai prietenos, mai transparent

Societatea Primoris, firma de consultanta serviciilor de infiintare si autorizare a activitatilor firmelor, tine pasul cu tehnologia si investeste constant in portalul JuristFirme.ro, astfel incat acesta sa fie cat mai simplu de utilizat si sa ofere cat mai multe informatii utile pentru vizitatorii acestuia.

JuristFirme website asistenta specializata

Website-ul, structurat in trei zone esentiale, este modificat pentru a usura navigarea vizitatorilor si clientilor sai: servicii, afiliere si blog. Prima segmentare consta in servicii divizate, la randul lor, in infiintari si modificari, autorizari firme, demersuri la institutii si servicii conexe. Serviciile sunt descrise pe larg astfel incat vizitatorul neavizat sa poata intelege specificul fiecarui demers in parte.

Pentru un plus de uzabilitate, JuristFirme.ro a introdus un aspect inovativ in aceasta sectiune, care consta in formulare specifice, aferente fiecarui tip de serviciu. Din respect pentru timpul clientului, acestea au fost imbunatatite, atat in structura, cat si in dimensiunea lor. Totodata, pentru o mai buna gestionare a solicitarilor, dupa ce formularul  este completat de catre client, acesta primeste un numar al cererii si confirmarea trimiterii. In cel mai scurt timp, solicitantul este contactat de un reprezentant Primoris telefonic sau pe e-mail.

Sectiunea de afiliere a fost conceputa atat pentru clienti, cat si pentru colaboratorii JuristFirme.ro. Mai exact, o cerere adresata pe JuristFirme.ro poate fi preluata de colaboratori regionali. JuristFirme.ro a introdus aceasta optiune atat pentru eficientizare procedurilor, dar mai ales pentru confortul potentialului client. Un sistem transparent al statusului solicitarii este afisat in cadrul website-ului. Aceasta arie a website-ului este intr-un proces de imbunatatire, iar in scurt timp, clientii si colaboratorii JuristFirme.ro vor avea o supriza placuta in ceea ce priveste uzabilitatea website-ului.

 

Blog-ul are rolul de a informa vizitatorii cu ultimele noutati si informatii utile pentru diferite domenii de activitate, cu exemple de bune practici, dar si cu o rubrica in care fiecare intreprinzator sa se regaseasca in intamplarile prin care invitatul nostru le intampina in viata de antreprenor.

Pentru ca dorinta Primoris este de a informa antreprenorii, care au nevoie de asistenta specializata pentru firmele lor, JuristFirme.ro poate fi urmarit pe canalele de social media.

Sebastien Laza, managerul Primoris, afirma ca: Potentialii parteneri din tara vor gasi in Primoris un colaborator transparent, iar afilierea este o metoda mutual avantajoasa. Modul nostru de colaborare este flexibil si de lunga durata.

 

Persona de contact: Sebastien Laza

Contact: juristfirme.ro@gmail.com

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.