J’adore Grand Ballroom

    Daca va doriti o nunta de vis, un botez memorabil, aniversarea unei zile de nastere de neuitat, sau sarbatorirea oricarui tip de evenimente „corporate” (conferinta, gala, lansare de produs, etc.), apelati cu incredere la Salon Nunta Bucuresti, J’adore Grand Ballroom.

    Cu locatii situate in sectoarele 2, 3, 4, Salon Nunta Bucuresti va pune la dispozitie, pe langa un pachet complet de servicii si diverse decoruri elegante, in culori spectaculoase, pentru care poti optiona.

          Ce va putem oferi

Salon nunta Bucuresti

    Pe langa locatiile situate in sectoarele 2, 3, 4, iti punem la dispozitie o echipa de profesionisti, care te vor surprinde prin profesionalismul si vasta lor experienta in industria evenimentelor de top. Ei te pot ajuta sa iei cele mai bune decizii referitoare la evenimentul dorit. Acesta poate deveni cel mai memorabil eveniment din viata ta si poti petrece clipe fericite in Salon Nunta Bucuresti, alaturi de echipa de profesionisti, care iti vor sta la dispozitie pe perioada de organizare si pe intreaga durata a evenimentului. Si pentru a asigura un succes garantat, ei vor preintampina orice problema aparuta pe durata colaborarii.

Recomandari

    De asemenea, pentru a ne asigura ca vei avea parte de clipe de neuitat, Salon Nunta Bucuresti va mai recomanda, pe langa pachetul de servicii complet de organizare si alte servicii optionale ca:

  Aranjamente florale                              Servicii foto si video

  Buchete si lumanari                               Candy Bar

  Sonorizare eveniment                             Ursitoare pentru botez

Oferte si bonusuri

    Salon Nunta Bucuresti, J’adore Grand Ballroom, are diferite oferte avantajoase pentru nunti, pe perioada 2019 -2020, in care va fi inclus si un bonus:

             Fum Greu      si       Gheata Carbonica

    Aceasta oferta este valabila pana la data de 31.05.2019, la meniurile Rubin si Diamant, pentru minim 70 de persoane.

     Preturile pentru meniurile de nunta pe perioada 2019, oferite de noi sunt:

   Meniu Nunta Diamant – 79 euro / persoana   Bonus: Candy Bar si Limonade Bar pentru 40 persoane, Shoturi, Marturii, Place Carduri, Suporti Lumanari, Casuta Dar, etc

   Meniu Nunta Smarald – 59 euro / persoana

   Meniu Nunta Safir – 66 euro / persoana

   Meniu Nunta Rubin / 69 euro / persoana

    In aceste meniuri de nunta sunt incluse:

   Pachet welcome cu sampanie si piscoturi

   Pachet bauturi Open Bar (bauturi nelimitate)

    Pentru botez avem o oferta valabila pentru lunile ianuarie – aprilie 2019, pentru minim 65 de persoane, cu un meniu All Inclusive – 40 euro / persoana, unde avem bonus Lemonade Bar

    Preturile pentru meniurile de botez pe perioada 2019 sunt:

   Meniu Botez Smarald 41 euro/ persoana

   Meniu Botez Safir 45 euro / persoana

   Meniu Botez Rubin 48 euro / persoana

   Meniu Botez Diamant 57 euro / persoana

    In aceste preturi sunt incluse:

  Ursitoare si Pachet bauturi Open Bar

    Pentru cununie si aniversari avem,  de asemenea, preturi avantajoase in care sunt incluse diferite bonusuri ca: Limonade Bar si Candy Bar pentru 40 de persoane, Shoturi, Marturii, Place Carduri, Casuta Dar, Suporti Lumanari, etc.

    Daca nu te-am convins inca si urmeaza sa ai un eveniment deosebit, pe care sa ti-l amintesti cu drag peste timp, viziteaza-ne la Salon Nunta Bucuresti, J’adore Grand Ballroom, unde te asteptam cu drag pentru a te ajuta sa-ti realizezi un vis frumos si sa petreci cele mai minunate clipe din viata ta.                                                                      

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.