IZOSHOP un nou magazin online cu solutii din domeniul materialelor de constructii

Un nou magazin online pentru materiale de constructii si hidroizolatii si-a facut aparitia pe internet. Vorbim despre www.izoshop.ro – un magazin online ce ofera o gama larga de produse destinate uzului profesional in domeniul materialelor de constructii.

Produsele distribuite prin intermediul www.izoshop.ro se gasesc clasificate in categorii bine stabilite, oferind posibilitatea de a fi gasite cu usurinta de catre vizitatori. Toate produsele respecta normele de calitate, specificatiile complete atat pe pagina web cat si pe ambalajul produsului, pentru ca fiecare utilizator ce cumpara produsele noastre sa fie bine informat cu privire la destinatia produsului, modul de utilizare si durabilitatea in timp. Acestea au specificatii in limba Romana. Produsele comercializate se incadreaza in gama top-calitate la nivel mondial. Garantia calitatii materialelor comercializate de www.izoshop.ro  reprezinta un aspect important in alegerea dumneavoastra.

Materiale hidroizolante, vopsele si tencuieli, adezivi si chituri, materiale pentru reparatii, aditivi pentru betoane si tencuieli, sisteme de pardoseli – toate acestea pe www.izoshop.ro

CONTACT:

MOBIL:                 +40 767 997 670

WEB:                     www.izoshop.ro

EMAIL:                  office@izoshop.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.