Izolatia perimetrala a cladirilor – Swisspor

Știați că? Cu produsele Swisspor poti realiza usor o constructie care sa respecte normativele legale în vigoare. Izolatia perimetrala este mai usor de realizat cu produsele Swisspor.

Zona perimetrala reprezinta partea care acopera cladirea de la contactul cu solul si pana la trecerea cu soclu. Asadar, izolarea perimetrului are un rol important si trebuie realizata corespunzator, atat la cladirile noi, cat si in cazul renovarilor. Gama Swisspor va pune la dispozitie produse special create pentru a realiza aceasta aplicatie la cele mai inalte standarde din punct de vedere tehnic si calitativ. Izolantii utilizati trebuie sa fie cu pori inchisi, precum swissporXPS sau polistiren expandat matrițat de tipul swissporEPS Perimeter.

Pentru izolatia perimetrala fara apa freatica pentru peretii fundatiei care intra in contact cu solul sau la placile de baza este recomandat swissporEPS Perimeter și swissporXPS 300/500/700 SF, in functie de de produs. Swisspor va ofera solutia pentru peretii fara apa freatica:

  • Peretii sub nivelul solului (SwissporXPS sau SwissporEPS Perimeter)
  • Sub placa de baza, mai exact peste sol (SwissporXPS – cu incarcare statica)

Izolatia termica poate fi utilizata si in prezenta apei freatice ce se infiltreaza in pereti. Pentru aceasta situatie este recomandat swissporXPS 300/500/700 SF. Asadar, Swisspor va ofera si in acest caz cateva recomandari:

  • Pentru peretii sub nivelul solului – SwissporXPS
  • Pentru placa de baza – SwisssporXPS cu incarcare statica.

Daca doriti sa descoperiti mai pe larg produsele pentru izolatia perimetrala a cladirilor din Sistemul Fundament, click aici.

izolatie perimetrala

izolatie perimetrala

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.