Izolare fonica si termica cu termopan Salamander Bluevolution

bluevolution

Termopan Salamander Bluevolution

Daca te-ai hotarat sa investesti in renovarea locuintei tale si vrei sa fii sigur ca in cativa ani nu va trebui sa intervii iar la renovarea acesteia, cel mai bine ar fi sa cumperi doar lucruri de calitate. Atunci cand vorbim de ferestrele oricarei locuinte, este foarte important ce fel de ferestre folosesti pentru ca astfel vei proteja si peretii locuintei. Termopan Salamander Bluevolution sunt cele mai recomandate termopane la ora actuala pentru a fi folosite la locuinte, hale, saloane si sali de evenimente.

De ce termopan Salamander Bluevolution?

Motivele pentru care noi si toti profesionistii din domeniu, iti vor recomanda sa folosesti termopan Salamander Bluevolution, sunt multiple si foarte convingatoare: calitatea nemteasca, izolarea termica si fonica pe care ti-o ofera este fara precedent. Termopan Salamander Bluevolution este echipat cu geam triplu de 52mm Ug = 0,5 W/m²K, Uw* = 0,84 W/m²K | Uw** = 0,76 W/m²K. Termopanul Salamander Bluevolution este echipat cu garnituri din cauciuc siliconat, avand 3 garnituri de etansare sudabile, de culoare gri deschis pentru profilele albe si negre pentru profilele colorate. Termopanele Salamander Bluevolution au maner Roto Secustik, care are un design clasic in culoare: alba, maron, titan mat, bronz inchis si bronz deschis.

Pentru ce pot folosi termopan Salamander Bluevolution?

Daca te-ai hotarat ca pentru calitate merita sa faci un efort financiar acum dar sa fii multumit pentru multi ani, de acum inainte, si te-ai hotarat ca cea mai buna solutie pentru tine ar fi termopan Salamanader Bluevolution, poti gasi la Dafco termopan Salamander Bluevolution la un pret foarte convenabil si extreme de avantajos. Poti folosi termopan Salamander Bluevolution pentru locuinta ta si  astfel il poti folosi la ferestre, usi de balcon, usi interioare, usi exterioare, la ferestre si usi culisante. Recomandarea tuturor profesionistilor din domeniu este cu siguranta folosirea unui termopan Salamander Bluevolution, pentru rezultate excelente si o izolare fonica si termica iesita din comun.

Comentarile sunt inchise