Îţi plăteşti contabilul doar să îţi spună ce ai de plată la stat?

Contabil, director economicEl poate mai mult, te poate păzi de fraudele interne şi te poate ajuta să-ţi gestionezi eficient banii!

 

Astăzi, când toată lumea este pe fugă, ne concentrăm timpul pe activităţile care ne aduc profit imediat şi mai puţin pe activităţile care ne-ar uşura considerabil munca şi ne-ar creşte eficienţa.

 

Transformă-ţi contabilul într-un supervizor

Ne-am obişnuit cu contabilul nostru, să realizeze numeroase sarcini care de multe ori reprezintă doar rutină. Contabilul tău ar putea să se transforme, cu aplicatia în cloud expertAccounts.com, într-un Director Economic.

Pe scurt, în loc să înregistreze documente, contabilul tău va elimina fraudele interne prin supervizarea operatorilor din sistemul informatic, va face audit intern şi control financiar,

se va ocupa de fiscalitate, de managementul riscului, al creditului ÅŸi a trezoreriei.

 

Vânzările sunt aparent în regulă!

Câteodată unii operatori mai „uită” să înregistreze intrarea unui produs si te trezeÅŸti la final de lună când tragi linie sa constaÅ£i că toată lumea este supărată ÅŸi nu înÅ£elegi ce s-a întâmplat?!? Spre exemplu, agenÅ£ii nu ÅŸtiu în timp real ce marfă este pe stoc, contabilul se enervează că nu poate verifica în timp util o factură, iar unii vânzători de la punctele de lucru din Å£ară uită să trimită câte o factură. Scenariul nu este rupt de realitate, ÅŸi până la urmă pentru a deÅ£ine controlul ajungem la concluzia că trebuie să apelăm la un proverb nemÅ£esc „ai incredere, însă verifică!”.

ÃŽn plus, dacă foloseÅŸti doar un simplu program „clasic” de gestiune ÅŸi facturare, ai toate ÅŸansele ca un angajat sa deÅ£ină controlul afacerii tale. Cum? Prin gestionarea relaÅ£iilor cu clienÅ£ii (oferte de preturi, negocieri etc.) în diverse fiÅŸiere excel sau caiete sau agende numai de el ÅŸtiute. Practic afacerea ta poate depinde de un angajat.

 

Ce putem face?

În loc să faci facturile în programul tău de facturare şi să le trimiţi contabilului să le introducă în programul lui de contabilitate, e mai eficient să lucraţi toţi online, în acelaşi sistem, fiecare în zona în care are acces.

Utilizând platforma cloud computing ERP, contabilul dar şi tu ca şi administrator, redobândiţi controlul! Operaţiunile se fac într-un singur loc, centralizat, în care au acces şi colaborează toţi angajaţii companiei, indiferent că sunt pe teren, lucrează la punctul de lucru din Constanţa, din Bucureşti, din Oradea etc. De asemenea, accesul angajaţilor în aplicaţia cloud poate fi limitată de catre contabil sau administrator. Dacă discutăm despre un operator care emite un aviz, sau despre un agent care se află pe teren şi ia o comandă pe tabletă, toţi operează în aplicaţia cloud expertAccounts.com.

Operatorul nu trebuie să aibă cunoÅŸtinte contabile, trebuie doar să introducă ceea ce vede pe factură sau alte documente, iar expertAccounts.com va introduce corespunzător documentele în contabilitate pe baza machetelor configurate sau aprobate de contabilul tău. Astfel, operatorii nu mai pot motiva că „au greÅŸit”. Dacă contabilul este nesigur de o anumită înregistrare poate cere angajatului să-i ataÅŸeze la înregistrare factura scanată!

În plus, expertAccounts.com nu este un simplu program de facturare şi contabilitate, el este un ERP care integrează toate informaţiile de business ale afacerii: stocurile, comenzile, negocierile de preţ cu furnizorii şi clienţii, cataloagele de preţuri şi promoţii.

Cu expertAccounts.com poţi integra un magazin online cu magazinele fizice din centre comerciale (cu POS online sau offline), cu depozitele de distribuţie şi cu agenţii care iau comenzi pe teren.

Comentarile sunt inchise