Iti doresti o casuta din lemn, intima si cocheta? Vremea e de partea ta!

Cu totii ne dorim sa avem o oaza de liniste si relaxare unde sa ne petrecem timpul liber impreuna cu familia si persoanele drage. Pentru ca aceasta dorinta sa devina realitate, Voda Construct te asteapta cu servicii complete de proiectare si constructie si, de asemenea, sfaturi utile pentru constructiile din lemn.

O cabana de lemn la munte sau in orice alta zona aparte suna bine pentru oricine si, de aceea, Voda Construct iti propune sa iti construiesti cu ajutorul lor una, dupa propriile idei, gusturi si dorinte.

Voda Construct iti prezinta avantajele acestor constructii de lemn si sa te invita sa optezi pentru realizarea uneia special pentru tine. Iata cateva avantaje ale acestor constructii:

  • Timpul de constructie este scurt, dureaza aproximativ 30-60 zile, in functie de complexitatea proiectului
  • Aspectul caselor si cabanelor de lemn este unul foarte placut, avand si exteriorul din lemn
  • Referitor la costuri, constructiile de lemn sunt mult mai ieftine decat restul tipurilor de constructii
  • Lemnul este un foarte bun izolator fonic si termic
  • Casele si cabanele din lemn au o rezistenta mare la cutremure, datorita faptului ca lemnul are o fibra flexibila
  • Lemul mentine un echilibru al umiditatii in casa, deoarece atunci cand umiditatea creste, peretii incep sa o absoarba, iar cand umiditatea scade, lemnul „reda” umezeala retinuta inapoi
  • Casele si cabanele de lemn au o durata de viata indelungata, existand constructii de lemn ce depasesc chiar 400 ani in Romania

 

Deoarece toamna aceasta vremea pare sa tina cu tine, nu ezita sa contactezi compania Voda Construct pentru a-ti oferi suportul si ajutorul necesar pentru realizarea unei cabane din lemn sau a unei case din lemn conform dorintelor tale.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.