Invitatie Seminar International Algologie Romania

 

Invitatie Seminar octComplete Beauty si Algologie Romania au deosebita placere de a va invita la Seminarul «Algologie, partenerul profesional al afacerii tale », sustinut de trainerul international Perrine Galant, care se va desfasura in data de 22 octombrie a.c., intre orele 11.00-16.00 la Hotel Parliament, Bucuresti.

Evenimentul este organizat intr-un moment in care intreaga piata de beauty pune accentul pe folosirea produselor naturale marine si pe rezultatele oferite de acestea, dar si pe combaterea efectelor imbatranirii.

Seminarul va cuprinde o prezentare a noutatilor Algologie, o parte practica – unde trainerul international Algologie Franta, Perrine Galant,  va ilustra tehnica masajului facial de lifting, dar si o sesiune de intrebari.

Acest seminar se adreseaza profesionistilor din domeniu, esteticienilor, managerilor de saloane din Romania, dar si persoanelor care doresc sa aprofundeze cunostiintele despre beneficiile produselor Algologie.

Algologie este un brand francez de cosmetice profesionale marine concepute si fabricate in nordul Bretaniei (Franta), in cel mare mai mare camp de alge din Europa si care ocupa al 4-lea loc mondial la nivelul puritatii exceptionale, Peninsula Pen Lan, importat si distribuit in Romania de catre Complete Beauty.

Pentru mai multe informatii vizitati siteul www.completebeauty.ro .

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.