INVITATIE – CONFERINTA DE PRESA

 

Marius Lăcătuș – un brand al sportului romanesc – a devenit Ambasador Get’s Bet în România

Va invitam la conferinta de presa de lansare a proiectului “Marius Lacatus – Ambasador Get’s Bet” – Marti, 6 august 2019, incepand cu ora 11:30, ce se va desfasura in cadrul Restaurantului Odeon – Sala Amadeus – Splaiul Unirii 162, Bucuresti.

Vor participa: Marius Lacatus,  Cristian Roman – Director General Get’s Bet si George Radu – Director Executiv Get’s Bet.

Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria fotbalului românesc, a raspuns cu entuziasm invitatiei noastre de a colabora in cadrul acestui proiect, datorita valorilor si principiilor comune pe care le impartasim: integritate; loialitate; obiectivitate si transparenta.

“Sunt incantat sa fiu alaturi de Get’s Bet – un brand 100% romanesc si sunt convins ca vom forma o echipa valoroasa” spune Marius Lacatus

Marius Lăcătuș s-a născut pe 5 aprilie 1964, la Brașov, unde avea să debuteze, la numai 13 ani, pentru Steagul Roșu. Anul 1983 a fost cel în care „Fiara” a pășit pentru prima oară în Ghencea, unde a cunoscut cele mai mari satisfacții din carieră. A câștigat de 10 ori campionatul național cu Steaua, 7 Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni și Supercupa Europei fiind singurul jucător român cu o asemenea performanță.

Get’s Bet este brandul de top din România, în materie de parteneriate de tip francize cu aproape 600 de agentii de pariuri sportive. Succesul Get’s Bet a facut simulatori in domeniu, multi incercand sa imite acest model de business, fara insa sa reuseasca sa depaseasca popularitatea incontenstabila in randul partenerilor din domeniul jocurilor de noroc. Din acest an, Get’s Bet este singura companie de profil care oferă comision partenerilor pe toate cele 4 direcţii: retail, online, terminale şi sloturi.

Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail: marketing@getsbet.ro.

Vă așteptăm!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.