Invata cum sa realizezi cele mai inedite fotografii

In cazul in care esti foarte pasionat de fotografie, iti faci poze si ti-ar facea placere sa iti dezvolti aceasta pasiune intr-o meserie adevarata, vino la DallesGO. Seria de cursuri de fotografie propusa de DallesGO reprezinta o rampa de lansare pentru incepatori si totodata posibilitatea de perfectionare pentru avansati. Cursurile de fotografie de la DallesGO sunt formate din doua module: initiere si avansati, astfel incat orice persoana sa poata participa cu nivelul sau de experienta in arta fotografiei.

Ce trebuie sa stii despre cursurile despre fotografie de la DallesGO?

Seria de cursuri de fotografie after work este perfect conceputa pe doua nivele de experienta. Aici vei invata lucruri noi si te vei perfectiona sub atenta supraveghere a doi profesori fotografi ce fac parte din generatii diferite si care detin o vasta experienta in domeniul fotografiei: Mihai Musceleanu (cursuri de fotografie initiere) si Cosmin Gogu (cursuri de fotografie avansati). Acestia te vor ghida catre genuri si tehnici fotografice importante, dezvoltandu-ti astfel imaginatia si modul in care fotografiezi. Astfel iti vei dezvolta abilitatile de fotograf si iti vei pune in aplicare toate ieile creative pe care le ai. Vei realiza si un portofoliu de fotografii cu ajutorul celorlalti cursanti de la stilism, make up si hairstyling, care te vor ajuta la realizarea acestuia. De asemenea, vei invata si notiuni teoretice care te vor ajuta in viitor, vei invata cum sa folosesti complet un aparat foto si mai ales, cum sa folosesti corect sursele de lumina pentru a realiza fotografii unice.

In plus, la seria de cursuri de fotografie iti vei contura stilul personal de fotograf care este unul dintre cele mai importante lucruri in fotografie.

Ca incepator, la seria de cursuri de fotografie iti vei putea forma o baza de tehnici pe care le vei invata si le vei putea pune in practica in cadrul orelor de curs.

Ca avansat, vei afla noi tehnici si ti le vei perfectiona pe cele stiute deja pentru a deveni un fotograf profesionist. La finalul acestor cursuri de fotografie vei stii sa realizezi fotografii de reportaj, tip portret si de moda. Atat cursurile pentru incepatori, cat si cele pentru avansati dispun de 12 sedinte pentru dezvoltarea capacitatilor dumneavostra creative.

Alaturi de profesorii mentionati anterior, la cursurile de fotografie DallesGO vei invata o multime de tehnici si genuri fotografice cu un accent extraordinar pe descoperirea si dezvoltarea stilului tau personal. In cele 12 saptamani interactive de la aceste cursuri vei reusi sa iti exersezi abilitatile si sa iti pui ideile in aplicare intr-un cadru foarte profesionist.

Unde ne gasiti?

Cursurile de fotografie vor avea loc pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. II, din Bucuresti. Pentru mai multe informatii accesati www.dallesgo.ro, trimiteti un mail la info@dallesgo.ro sau puteti apela la numarul de telefon 0769.041.711.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.