Intalniri animare teritoriu luna iulie 2017

Seria întâlnirilor de animare a teritoriului GAL Microregiunea Dâmbovița de Sud-Vest continuă și în prezent. Astfel, pe parcursul lunii iulie au fost organizate  3 întâlniri, care au reunit 77 de persoane interesate, inclusiv lideri locali.

Astfel, experții animatori ai Asociației G.A.L. Microregiunea Dâmbovița de Sud-Vest au organizat acțiuni de informare și de animare teritoriu în localitățile Crânguri (06.07.2017), Petrești (18.07.2017) și Nucet (25.07.2017).

Potențialilor beneficiari li s-au prezentat măsurile din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală care pot fi accesate și li s-au distribuit materiale informative (mapă, broșură, pliant, bloc-notes, memory stick și pix).

Având în vedere faptul că echipa GAL lucrează la ghidurile și procedurile de lucru necesare pentru lansarea apelurilor de selecție și pentru implementarea măsurilor cuprinse în Strategia de Dezvoltare Locală, observațiile și recomandările potențialilor beneficiari, parteneri sau lideri locali sunt de bun augur.

În cadrul întâlnirilor de animare au fost prezentate alocările aferente fiecărei măsuri, beneficiarii eligibili și condițiile minime pentru depunerea unui proiect. De asemenea, aceste evenimente au rolul de a informa potențialii beneficiari că personalul GAL va sprijini toate persoanele interesate în obținerea finanțării prin intermediul Strategiei de Dezvoltare Locală a Microregiunii Dâmbovița de Sud-Vest.

Pentru informații suplimentare ne găsiți la următoarele date de contact:

Asociația G.A.L. Microregiunea Dâmbovița Sud-Vest

Strada Vladimir Streinu, nr. 44, Găești, județ Dâmbovița

Tel: 0733 788 361; E-mail: galmicroregdbsv@gmail.com;

Website: www.galdbsv.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.