Intalnirea anuala a partenerilor Alukonigstahl din Romania

Reprezentantii a peste 40 de firme s-au reunit la Poiana Brasov pentru doua zile de lucru si sport 

In 20 si 21 septembrie a avut loc la Poiana Brasov intalnirea anuala a partenerilor Alukonigstahl din Romania. Desi perioada aceasta este una de varf de activitate in domeniul tamplariilor, mai mult de 40 de firme au raspuns invitatiei lansate de Alukonigstahl.

Prima dintre cele doua zile ale intalnirii a fost dedicata unei intalniri de lucru pe teme profesionale, in care s-au purtat discutii despre greseli de executie si posibilitati de evitare a lor. Abordarea acestei tematici serveste unui scop principal al companiei Alukonigstahl – asigurarea unei inalte calitati a lucrarilor realizate si, prin aceasta, construirea unei carti de vizita impecabile pentru prelucratorii sistemelor Schuco.

O alta tema importanta discutata in cadrul intalnirii de la Poiana Brasov a fost reprezentata de Declaratia de performanta si certificarea CE din prisma noilor reglementari intrate in vigoare de la 1 iulie 2013, Regulamentul (UE) nr. 305/2011 si HG 1236-2012 privind libera circulatie a produselor pentru constructii in cadrul pietei interne comunitare.

Cea de-a doua zi a intalnirii anuale a partenerilor Alukonigstahl a fost dedicata sportului, in acest an fiind reluat concursul de karting Schuco Cart Challenge. Competitia s-a dovedit a fi una foarte stransa si, in ciuda vremii reci si ploioase, entuziasmul participantilor ar fi putut invinge si chiar a invins conditiile nefavorabile. Dupa cele sase ore de concurs, toti reprezentantii partenerilor Alukonigstahl din Romania au plecat spre orasele de resedinta, iar cei trei castigatori ai concursului Cart Challange se vor pregati pentru finala europeana pe care Schuco o va organiza in 2014 in Malorca, Spania.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro.

 

 

Comentarile sunt inchise