Instructorul de fitness – o meserie cu pasiune

Intr-o societate in care timpul a devenit extrem de pretios, un job care sa iti permita sa muncesti si sa faci sport in acelasi timp trebuie sa fie o varianta ideala, nu-i asa?

Despre instructorii de fitness se spune ca sunt persoane care au reusit sa isi transforme pasiunea intr-o cariera de succes, cu nenumarate satisfactii, atat din punct de vedere personal cat si profesional.

In ultimii ani, interesul nostru pentru sport si un stil de viata sanatos a crescut, astfel incat salile de fitness sunt din ce in ce mai preocupate sa ofere servicii de calitate, prin intermediul unor instructori profesionisti. Desi am putea fi tentati sa credem ca un instructor nu are nevoie decat de o conditie fizica excelenta,  sunt multe alte lucruri care il definesc: capacitatea de a-si consilia si supraveghea elevii, precum si modalitatea in care reuseste sa-i inspire si mobilizeze pe cei care participa la orele sale.

Nu-i putin lucru sa creezi o imagine buna atunci cand toti ochii dintr-o sala de sport sunt atintiti spre tine. Echilibrul dintre buna dispozitie si seriozitate, dintre prietenie si autoritate, dintre efort si relaxare, sunt lucruri care se invata in timp, cu rabdare si pasiune pentru meseria pe care o practici.

Daca iti doresti sa devii un instructor profesionist de aerobic sau fitness este indicat sa urmezi cursuri specializate care sa iti permita sa te formezi si dezvolti in acest sens. Scoala de fitness ARS NOVA te invita sa participi la cursurile de formare instructor sportiv incepand cu 23 noiembrie 2013. Fie ca esti din Bucuresti, Oradea, Timisoara sau Cluj-Napoca, te poti inscrie pana pe 22 noiembrie la cursurile acreditate din orasul tau. Te asteptam pe site: http://scoaladefitness.ro/inscriere/!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.