InSPORTline – aparatura fitness pentru pasionatii de sport

Daca va plac promotiile de orice fel, daca alergati dupa ofertele speciale la categoria, atunci ar fi momentul sa vizitati magazinul online InSPORTline. Asadar, daca doriti sa va achizitionati o banga de alergare, o bicicleta eliptica, un aparat multifunctional, un set de role reglabile, un set de gantere sau orice alt echipament de fitness, iata ca InSPORTline vine cu oferte speciale la toate produsele disponibile in magazinul online.

A fi in forma inseamna a fi sanatos. Miscarea nu trebuie neaparat sa fie efectuata la aparatele de forta din salile de fitness ci pot fi realizate si acasa cu aparate de fitness destinate activitatii fizice la domiciliu. Persoanele care desfasoara o activitate fizica in mod regulat au o rezistenta mai mare la efort, se simt mai bine si au conditie fizica mai buna. De aceea, pe langa o buna hidratare, medicii recomanda a se efectua un minim 30 min de efort fizic zilnic, fie ca este vorba doar de mersul la pas intr-un ritm mai alert.

role fete    SC SPORT BRANDS DISTRIBUTION SRL cu o experienta de peste 10 ani in domeniul comercializarii de articole sportive online pune la dispozitia pasionatilor de miscare o gama vasta si variata de produse prin intermediul magazinului lor online. Ofertele de aparate fitness inSPORTline sunt variate, acestea incepand de la simple si ieftine greutati pana la aparate complexe si scumpe.

Iata categoriile de TOP inSPORTline:

 

 

Role Preturi incepand cu 139 RON

 • Role reglabile WORKER Hassiko Lady
 • Set role copii Action Darly Girl
 • Role reglabile copii Action Doly cu roti iluminate – verde

 

Biciclete fitnessPreturi incepand cu 579 RON

 • Bicicleta magnetica inSPORTline inCondi UB20m
 • Bicicleta magnetica inSPORTline Soledat

 

Trotinetepreturi incepand cu 85 RON

 • Trotineta pliabila WORKER Nuvola 230/200 mm
 • Trotineta cu rucsac WORKER Lagy – candy
 • Trotineta cu roti iluminate WORKER Cirky 145mm – galbena

 

Penny Board – Preturi incepand cu 84 RON

 • Penny board WORKER Sunbow 22″
 • Penny board WORKER Engly Pro 27″ cu roti iluminate
 • Penny board WORKER Transpy 400 22″ cu roti iluminate

 

            Pe site-ul acestora puteti gasi peste 2000 de produse, aparate fitness si articole sportive ai brandului inSPORTline, SC SPORT BRANDS DISTRIBUTION SRL fiind unicii importatori ai acestui brand.

La fiecare tip de echipament sportiv pe care l-ati achizitionat beneficiati de pana la 2 ani garantie, precum si service gratuit pe toata perioada garantiei. Comenzile de peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita, in termen de 24/48 de ore. Daca anumite produse vi se par prea scumpe aveti posibilitatea de a  achizitiona produsul dorit in rate, cu card bancar mobilPay. Clientii fideli inSPORTline vor beneficia de discounturi, reducerea pentru fidelitate calculandu-se in functie de suma cheltuita de catre client.

Asadar, verificati periodic site-ul https://www.insportline.ro/ pentru a fi la curent cu cele mai noi echipamente aduse si nu uitati sa verificati si parerile celor care deja le-au achizitionat deja si s-au declarat multumiti de calitatea echipamentelor de fitness.

Ii puteti gasi in Strada Apuseni nr.1, Deva, jud. Hunedoara  sau ii puteti contacta la numarul de telefon 0377 101 449 pentru comenzi sau orice tip de informatii necesitati despre produsele comercializate. Ca adate de contact puteti utiliza si adresele de e-mail:  comenzi@insportline.ro, comenzi@insportline.ro.  ii puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook: InSPORTline Romania https://www.facebook.com/insportlineRomania/.

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.