Injectari cu acid hialuronic

 

injectari acid hialuronic clujAcidul hialuronic este o substanta care se regaseste in corpul nostru in mod natural, la nivelul substantei fundamentale dermice ajutand la hidratarea pielii. Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde din elasticitate si apar primele riduri, care ne fac sa parem mai obositi sau mai suparati decat suntem cu adevarat. Vestea buna este ca putem scapa de riduri simplu si rapid prin injectari cu acid hialuronic obtinut in laborator. Fillerul injectabil este biodegradabil, transparent si sub forma de gel. Aceste injectari cu acid hialuronic ofera volum si corecteaza imperfectiunile, rezultatele fiind vizibile imediat.

Ridurile sunt de doua feluri:

  • Riduri dinamice – care apar in urma hiperactivitatii musculare
  • Riduri statice – care apar din cauza lipsei de volum

Ce putem trata cu injectari cu acid hialuronic:

  • Indepartarea ridurilor din santurile nazo-labiale
  • Indepartarea ridurilor verticale de deasupra buzei superioare
  • La marirea buzelor

Injectarile cu acid hialuronic sunt extrem de cautate in zilele noastre pentru terapiile de modelare a buzelor. Buzele bine conturate armonizeaza trasaturile fetei si sunt extrem de atractive. Tocmai de aceea corectarea buzelor prin injectari cu acid hialuronic este un must-have al femeii moderne.

Pentru indepartarea semnelor de imbatranire, Clinica Dermavision efectueaza injectari cu acid hialuronic cu sau fara anestezie locala, in functie de preferintele pacientilor. Tratamentul nu necesita internarea pacientului, iar injectarea se face cu un an extrem de fin. Rezultatele sunt observafile imediat, injectarea avand un efect de ridicare si netezire.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.