Informatii generale despre BCA afli din acest articol!

Datorita faptului ca BCA-ul are o serie de proprietatii unice, acesta este destul de cautat pe piata de catre o gama larga de consumatori. In opinia mea, desi vine si cu cateva dezavantaje BCA-ul este un material foarte util care poate fi un real competitor pentru alte materiale, precum caramida. Caracteristicile care l-au facut atat de usor de distins sunt: calitatea sa excelenta ca izolator termic si duritatea de care da dovada. Duritatea acestui material provine de la componenta din care este realizat, si anume betonul.

Cum se monteaza BCA-ul intr-un mod corespunzator?

Pentru a avea rezultate cat mai bune si proiectul dumneavoastra de constructii sa fie un real succes va sfatuiesc sa urmati aceste indicatii:

  • Exista un anumit adeziv special conceput pentru BCA si acesta va poate ajuta sa il montati intr-un mod cat mai eficient cu putinta.
  • In momentul in care incepeti asezarea acestuia, trebuie sa fiti atenti la modul in care o faceti, pentru a nu exista deloc denivelari.
  • In nici un caz nu trebuie sa lasati praful sa se depuna.
  • Nu in ultimul rand, va reamintesc ca pentru rezultate cat mai optime, acesta trebuie imbinat intr-un mod cat mai exact.

De ce este BCA-ul o alegere potrivita?

BCA-ul are o serie de caracteristici care il transforma intr-un material foarte dorit de o gama larga de consumatori. Printre motivele care ii fac pe atat de multi oamenii sa-l aleaga in proiectele lor, va pot aminti urmatoarele:

Este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru acele locuinte ce ar putea fi afectate de mucegai, caci BCA-ul prezinta o rezistenta specifica impotriva mucegaiului.

Este potrivit pentru mai multe bugete, avand un raport calitate-pret excelent.

Un lucru bun, pe care cred ca ati vrea sa il luati in considerare, este faptul ca acest material nu are nevoie de izolare suplimentara cu rigips, putand face in acest mod economii.

bca

Acest material mai are calitatea exceptionala de a fi in acelasi timp un material usor, dar in acelasi timp sa isi pastreze duritatea in timp. Faptul ca nu isi pierde rezistenta in timp, cred eu, BCA-ul poate reprezenta pentru dumneavoastra o adevarata investitie.
Putand fi de asemenea reciclat, acest material se numara printre materialele prietenoaste cu mediul inconjurator.

Trebuie sa aduc in discutie si faptul ca, indiferent de necesitatile proiectului dumneavoastra, BCA-ul poate fi achizitionat in mai multe dimensiuni in functie de cererea clientului.

BCA-ul este de asemenea foarte folositor in acele proiecte unde se cere sa existe o protectie impotriva incendiului, acest material neavand posibilitatea de a fi afectat de foc.

Comentarile sunt inchise