Inchirieri microbuze

Inchirieri microbuze pentru vacanta la schi

 

Serviciul de inchirieri microbuze este o optiune cu  adevarat viabila pentru vacanta de schi. Nu ai nevoie sa investesti intr-o masina mai mare, bare trasversale, portbagaj sau suport de schiuri pentru maxim o luna pe an. Le poti inchiria:  atat autoturismul, cat si accesoriile conexe.

 

De ce sa inchiriezi microbuze  pentru vacanta de schi?

 

E mai simplu sa inchiriezi un microbuz fara sofer decat sa cumperi unul. Aceasta cu atat mai mult ca nu te vei deplasa la mercedes-vito inchirieri microbuzeserviciu cu autoturismul de 9 locuri, acesta fiind doar o optiune pentru vacante.

 

Pe de alta parte, cand te gandesti ca si masina ta e buna, aminteste-ti de cate ori ai condus cu atat de multe bagaje, gata sa iti cada in cap. Mai gandeste-te la ocaziile in care, plecand cu inca o familie, a trebuit sa astepti la benzinarie dupa ceilalti sau, dimpotriva, a trebuit sa calci acceleratia mai mult decat ti-ar fi placut sa te poti tine dupa partenerul de drum.

 

Cand inchiriezi microbuz sa pleci la schi ai tot locul pentru echipamente, pentru prietenii apropiati. Mai mult, conduceti cu randul, fiecare in ritmul lui si ajungeti mai repede la destinatie.

 

Poti sa pleci cu microbuzul de inchiriat chiar si in Austria sau Bulgaria

 

Microbuzul de inchiriat se preteaza cu atat mai mult pentru calatoriile lungi. Toti pasagerii stau confortabil scaune comode, bagajele incap confortabil in portbagajul generos. In plus, poti inchiria de la firma de rent a car alte accesorii de calatorie optionale.

 

Toata lumea se bucura de confortul de care are nevoie, iar un microbuz de maxim 9 locuri se conduce cu p[ermis categoria B. In plus, mai multi, mai ferciti!

Microbuzele sunt confortabile, iar ultimele modele sunt de-a dreptul superbe!

 

Daca te gandesti cum ai putea conduce un microbuz de maxim 9 locuri, raspunsul nostru este: la fel de simplu ca orice alt autoturism. In plus, in flota noastra gasiti autoturisme 2014-2016 de calitate. Volkswagen Caravell sau Mercedes Vito vor ramane intotdeauna masini de calitate.

 

Ce alegi sa conduci vacanta viitoare la schi? Alege microbuzele Partner Rent a Car si vei avea o vacanta memorabila!

Telefon:+40 766 526 652

E-mail: office@partner-rentacar.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.