Inchirieri masini in aeroport prin compania Rent a car Otopeni

Daca nu cunoasteti foarte bine Bucurestiul sau aeroportul Otopeni si aveti nevoie de un mijloc de transport, agentia noastra va ofera solutia si raspunsul la intrebarile dumneavoastra. Agentia Rent a car Otopeni incearca sa va explice in acest articol care sunt avantajele utilizarii unui serviciu de inchirieri masini aeroport Otopeni.
Pentru a pleca din aeroportul Otopeni puteti utiliza mijloacele de transport in comun, taxiurile sau serviciile unei companii de inchirieri auto. Daca optati pentru calatoria cu taxiul, aveti la dispozitie aplicatiile existente in aeroport la terminalul sosiri care va pot ajuta sa faceti o comanda la taxi. Din momentul in care ati facut comanda, nu va mai dura decat cinci sau zece minute pana cand taxiul este prezent sa va preia. Preturile pentru calatoria cu taxiul se calculeaza se calculeaza in functie de numarul de km pe care o sa il parcurgeti. Companiile de taximetrie practica tarife reglementate de legislatia din Romania si nu pot depasi pretul pe km afisat pe masina.
Daca optati pentru a calatorii cu autobuzul, in aeroport veti gasi doua linii expres cu care puteti calatorii. Acestea sunt disponibile atat ziua cat si noaptea, iar pretul este de cinci lei pe bilet.
Daca aceste doua variante de transport nu se incadreaza in cerintele dumneavoastra, puteti opta pentru serviciile de inchirieri masini aeroport Otopeni. Dintre toate mijloacele de transport in comun, este singura varianta care va poate oferii posibilitatea sa calatoriti unde doriti fara sa aveti o limita de km impusa sau sa achitati taxe suplimentare. Daca veti alege aceasta optiune nu veti avea de platit decat costurile totale pentru zilele de inchiriere si garantia. Acestea se calculeaza in functie de modelul auto ales. In perioadele din afara sezonului, preturile pot fi si de 15 euro pentru ziua de inchiriere, exact cat va lua un taxi pentru transferul de la aeroport in Bucuresti, insa in cazul unui serviciu de inchirieri masini aeroport Otopeni, puteti calatorii cat doriti contra acestei sume de bani.
Avantajul acestui serviciu este dat de faptul ca masina poate fi rezervata si cu cateva saptamani inainte, astfel nu veti mai pierde timpul in aeroport. Reprezentantul companiei de inchirieri masini aeroport Otopeni, o sa va astepte la biroul de informatii de la terminalul sosiri, iar de acolo o sa va conduca catre masina. Daca nu detineti un permis de conducere, aceste companii va pot oferii si serviciul de transfer aeroport. Compania Rent a car Otopeniinchirieri masini otopei - rent a car otopeni, practica pentru transferul de la aeroport, un tarif de 25 de euro. Acesta va fi platit indiferent de distanta pe care o aveti de parcurs prin Bucuresti.
Daca doriti sa colaborati cu agentia Rent a car Otopeni, tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de rezervare online disponibil pe site-ul nostru, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de un operator cu care sa stabiliti detaliile si locul de intalnire in aeroport.
In cazul in care veti opta pentru un serviciu de inchirieri masini aeroport Otopeni, veti avea parte de confort si de toate taxele incluse in pretul masinii. Pentru servicii optime de inchirieri masini Bucuresti alegeti solutia cea mai buna si la indemana dumneavoastra.

Comentarile sunt inchise