Inchirieri masini din aeroportul Cluj – Alfa Rent A Car

inchirieri auto aeroport clujIn momentul in care ajungi intr-un oras nou, inchirierea unei masini reprezinta una dintre solutiile cele mai eficiente pentru a te deplasa cu usurinta dintr-un loc in altul.

Fie ca vii in concediu, fie intr-o calatorie de afaceri, poti apela la un serviciu de inchirieri auto. Dupa o calatorie pe distante mari cu avionul, posibilitatea preluarii automobilului direct din aeroport constituie un avantaj major.
La Alfa Rent A Car, serviciile de inchirieri masini din aeroportul Cluj-Napoca se realizeaza gratuit, fara alte taxe suplimentare, indiferent de ora din zi sau din noapte. In acest fel, beneficiezi de confortul unui automobil si poti valorifica tot timpul petrecut in locul in care ai ajuns.

In cazul in care calatoresti cu familia, numarul de bagaje va creste, de asemenea. In aceste conditii, dupa timpul petrecut in avion si apoi la check-out, deplasarea catre o noua destinatie pentru a lua in primire masina poate reprezenta un efort suplimentar. Mai mult, tarifele pentru taxi sunt mult mai ridicate in aceasta zona. Tocmai de aceea, posibilitatea preluarii masinii inchiriate direct din aeroport este unul din aspectele care ar trebui sa apara in lista de servicii ale companiei pentru care ai optat.

Atunci cand inchiriezi o masina, este bine sa iei in calcul si situatiile neprevazute. Astfel, in cazul in care automobilul se defecteaza, asigura-te ca serviciul la care ai apelat dispune de asistenta rutiera. In acest fel, ti se va pune la dispozitie un alt autoturism de clasa similara sau superioara.

Alfa Rent A Car este o companie ce ofera servicii de rent a car Cluj cu o gama diversa de masini de calitate, cu un numar nelimitat de kilometri si cu reviziile tehnice periodice efectuate la zi. Disponibilitate de contact este non-stop, iar preturile sunt negociabile in functie de disponibilitatea si volumul solicitarilor.

Daca doresti profesionalism si adaptabilitate la nevoile tale, precum si avantajele prezentate mai sus, poti apela cu incredere la Alfa Rent A Car.

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.