Închirieri mașini Cluj Napoca – Volo

Închiriază o mașină în Cluj Napoca sau la Aeoroportul Internațional Avram Iancu

     Firma Volo Rent a Car activează pe piața de închirieri mașini. Ne-am început activitatea pe piața din Cluj Napoca și aeoroportul internațional Avram Iancu din Cluj. După ce afacerea s-a dezvoltat am hotărât să ne extindem și în alte orașe din România.

     În acest moment activăm pe piețele de închirieri mașini din următoarele orașe: Suceava și al său aeroport internațional Ștefan cel Mare, Baia Mare, Zalău și Alba Iulia. În spatele brand-ului nostru Volo Rent a Car am construit o echipă tânară, profesionistă. Astfel transformăm întreaga activitate de a închiria o mașină dintr-un serviciu complicat intr-un lucru ușor, trivial pentru clienții noștrii. Suntem transparenți și nu lucrăm cu “note de subsol”.

       Volo Rent a Car pune la dispoziția clienților săi serviciul de transferuri cu șofer cu mașini noi. Dacă din diferite motive nu doriți sa conduceți – sunteți prea obosiți după o călătorie lungă,  din nefericire aveți permisul de conducere suspendat sau nu dețineți permis de conducere – echipa Volo Rent a Car vă oferă serviciul de închiriere mașină cu șoferi care vor veni după dumneavoastră și vă vor duce la destinațiile dorite.

      Compania noastră dispune de o flotă foarte divesificată de mașini: minicompact, subcompact, familie, executiv, SUV și limuzine de lux. Toate mașinile sunt noi sau aproape noi cu un număr mic de kilometri la bord cu transmisie manuală sau automată. Dacă doriți să închiriați o mașină pe termen lung echipa Volo va negocia cu dumneavoastră o ofertă de preț. O ofertă care să o agreați – un fel de situație “win-win”.

 

Închirieri mașini Cluj Napoca - Volo

Oferte de închirieri mașini în Cluj Napoca și la aeoroportul intermațional Avram Iancu – Rent a car Volo

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.