Inchirieri masini Cluj – BDV Bestauto

inchirieri masini

Inchirieri Masini Cluj

Pentru servicii de inchirieri masini Cluj, va recomandam BDV Bestauto Rent a car. Flota auto BDV se mareste de la an la an, cu modele noi. Serviciile oferite sunt caracterizate de profesionalism si seriozitate, clientii lor declarandu-se multumiti de experienta BDV Bestauto.

Oferta diversificate de masini de inchirirat cuprinde masini ale celor mai cunoscute branduri de masini precum: Volkswagen, BMW, Audi, Ford, Seat, Skoda, Renault si Dacia. Numarul acestora depasteste 80 de autoturisme, iar preturile masinilor pornesc de la 12 Euro/zi.  Clientii fideli BDV beneficiaza de o reducere de 10% la toate rezervarile.

Daca aveti nevoie de o masina fiabila, curata si la un pret avantajos, in perioada urmatoare, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul www.bdvrentacar.ro , la sectiunea Masini, sa alegeti masina potrivita dorintelor si nevoilor dumneavoastra si sa apasati butonul Rezerva acum. Dupa ce vi s-a afisat formularul de rezervare, completati datele si asteaptati confirmarea. Totul este mai usor la BDV Bestauto!

Iar daca experienta dumneavoastra BDV Bestauto a fost una placuta, oferiti-le o recenzie drept rasplata si motivare pentru activitatea desfasurata.

Pentru orice tip de informatii referitoare la inchirieri masini, nu ezitati sa ii contactati! Echipa BDV va va raspunde amabil, in cel mai scurt timp posibil.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.