Inchirieri auto aeroport Cluj – Rodna

Inchirieri auto la aeroportul international Avram Iancu din Cluj Napoca

Inchiriatul unei masini la aeroportul din Cluj Napoca poate sa fie o experienta dificila. Firma de inchirieri auto Rodna  ofera clientiilor sai o experienta placuta pe tot parcusul procesului de inchiriere. Prin biroul sau situat chiar langa terminalul de sosiri al aeroportului procesul de inchiriere al masinii este simplificat. Nu este nevoie sa parasiti aeroportul pentru a inchiria masina. Obtinerea actelor de inchiriere dureaza doar cateva minute. Dupa semnarea actelor  veti fi condusi la masina dorita. Aceasta se afla in parcarea aeroportului, astfel nu va trebuii sa duceti bagaje dupa d-voastra pe distante mari. De asemenea nu trebuie sa le lasati intr-un spatiu special (care de cele mai multe ori presupune un cost suplimentar). Daca sunteti cu copii acestia nu vor trebui sa astepte pentru a pleca la destinatia finala.

Personalul firmei are o experienta indelungata si o sa va ajute la luarea celor mai bune decizii legate de inchirierea unei masini.  Se ofera de asemenea asistena non stop. In ipostaza unui eveniment nedorit sau pentru orice lucru de care aveti nevoie, cineva o sa fie disponibil sa va ajute.

Masina poate fi returnata tot la aeroport. in cazul in care va intorceti cu avionul sau la unul dintre cele trei birouri aflate pe raza municipiului Cluj Napoca.

Inchirieri auto la aeroportul international Cluj Napoca

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.