Inchirierea personalului de curatenie – Sfaturi si avantaje

Curatenia este foarte importanta la locul de munca si trebuie intretinuta pentru a putea garanta ca spatiul in care se lucreaza este unul fara bacterii periculoase. Mentinerea curateniei trebuie sa fie o prioritate iar curatenia lunara nu este de ajuns.

O optiune este inchirierea de personal, pe o perioada nedeterminata, care sa efectueze activitati de curatenie zilnic sau saptamanal. In acest mod curatenia va fi mentinuta iar angajatii vor lucra intr-un mediu sigur si confortabil.

Primul avantaj este intretinerea spatilor unde angajatii servesc masa. Este unul dintre cele mai propice spatii unde bacteriile si ciupercile pot deveni cu adevarat periculoase. Este important sa fie curatate frecvent mesele unde mancarea este servita si consumata, tavile dar si pardoseala. Un alt obiectiv este stergerea frecventa a prafului, activitate care va fi foarte benefica pentru cei care sunt mai sensibili sau pentru cei care au alergii.

Curatarea grupurilor saniare este o prioritate deoarece aceste spatii se murdaresc cel mai repede iar curatenia se face cu produse puternice care distrug tot germenii. La orice loc de munca grupurile sanitare trebuie sa fie intotdeauna curate pentru a evita imbolnavirea angajatiilor. Daca o companie are un numar mare de angajati e indicat ca si curatenia grupurilor sanitare sa se faca zilnic.

Un alt avantaj este faptul ca unele firme de curatenie ofera si alimentarea dozatoarelor cu consumabile atunci cand este cazul. De la sapun lichid, servetele pana la odorizante de camera. Acest serviciu este foarte benefic pentru ca unele firma acorda si dispensere si dozatoare pentru spatiile in care sunt necesare.

Daca doriti eficientizarea serviciilor de curatenie alegeti o firma de profil profesionista care are angajati bine instruiti. Splendorama este o fima de curatenie care va ofera servicii de inchiriere personal curatenie Cluj la standarde inalte.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.