Inchiriere vehicule comerciale Cluj – Cele mai bune variante

Incapatoare, confortabile si rapide, masinile utilizate in comert devin o alegere grea datorita diversitatii de marci si modele. In functie de caracteristicile tehnice si capacitate, vehiculele comerciale reprezinta partenerul ideal pentru afacerea ta. Daca esti la inceput de drum cu afacerea ta si nu iti permiti inca o masina de acest tip, iti sugeram serviciile de inchiriere vehicule comerciale, cum ar fi Raul Turism care iti pune la dispozitie 4 tipuri de masini perfecte pentru transporturile din comert.

  1. Dacia Doker 1.5 Dci

Practica si confortabila, Dacia Doker ofera cel mai lung compartiment de bagaje din segmentul sau de piata. Este un vehicul comercial extrem de flexibil si se mandreste cu un design exterior pe masura.

  1. Ford Transit Furgon 2.2 TDci

Ford Transit Furgon este creat pentru a-ti usura munca la incarcaturile grele, iti ofera mai mult decat spatial necesar si este economic pe sosea.  Este construit pentru a oferi o experienta a condusului sigura si confortabila.

  1. Volkswagen Crafter 1.9 Tdi

Perfect pentru traficul urban, Volkswagen Crafter are un design inovator si o gama variata de sisteme de propulsie. Este un vehicul comercial practic, economic si inovator.

  1. Opel Movano 2.2 Dci

Vedeta segmentului de furgoane este modelul Movano. Portbagajul cu un volum de 13 metri patrati iti ofera spatiul necesar pentru marfa. Datorita caroseriei si tractiunii, Opel Movano este perfect adaptat nevoilor si dorintelor tale.

Serviciul de rent a van Cluj este rapid si la indemana oricui. Te scapa de grija taxelor si poti apela la serviciul de inchiriere vehicule comerciale doar atunci cand tu ai nevoie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.