Inchiriaza cu BDV Bestauto – Rent a car Cluj

Rent a car Cluj Napoca

Cauti o firma rent a car din Cluj Napoca?  Alege BDV Bestauto si beneficiaza de servicii profesionale caracterizate prin rapiditate si flexibilitate. BDV Bestauto va ofera cel mai bun raport calitate-pret rent a car din Transilvania. De asemenea, BDV va ofera sansa de a va face rezervari online, unde iti poti calcula suma totala in functie de masina aleasa si perioada de inchiriere.

Rent a car aeroport cluj napoca

Masinile inchiriate pot fi preluate de la Aeroportul Cluj Napoca sau din orice alt punct din orasul Cluj-Napoca in mod gratuit. Dupa o calatorie lunga cu avionul, relaxeaza-te intr-un autoturism inchiriat de la BDV care nu-ti ofera doar confort, ci si un grad ridicat de siguranta.

rent a car Cluj

BDV Bestauto Cluj

Masini de inchiriat cluj

BDV Bestauto iti pune la dispozitie un parc auto cu peste 60 de masini de inchiriat, pentru a multumi toti clientii. Preturile masinilor incep de la 13 euro pe zi si includ asigurarea obligatorie, TVA, asigurarea full casco si rovinieta.

Inchirieri masini cluj

Recent, BDV Bestauto au introdus in cadrul serviciului de inchirieri masini Cluj, modele 2019 precum Ford EcoSport 2019 Automatik Titanium Edition, Ford EcoSport 2019 Automatik, Seat Leon 2019 si Seat Toledo 2019. Pretul de inchiriere al unui Seat Toledo Nou 2019 este de 18 euro pe zi, prin urmare cu serviciul de inchirieri auto cluj BDV Bestauto poti obtine siguranta si confortul unei masini 2019 la preturi foarte mici.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.