Incepe targul Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, editia a XIV-a – Parcul Tineretului, 18 – 21 septembrie

Joi, 18 septembrie a.c., incepe, la Bucuresti, editia de toamna a celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din tara. Evenimentul, aflat la cea de-a paisprezecea editie, reuneste intr-un singur loc pe cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai mari magazine cu echipament de profil. Åži aceasta editie a targului aduce mii de modele si sute de marci de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit si vanatoare. Ca de obicei, editia de toamna se concentreaza pe lichidarile de stocuri si ofertele promotionale.Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

Printre expozantii prezenti la Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare se numara firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului si vanatorii, cum ar fi: Energofish, Normark/Total Fishing, Mim Team, Mille Maistro, Watson, Abrevis, Claumar Pescar, Peapa.ro,Senzor, Fiskars, Tapel, Pepe Carp Baits, Carping Club si multi altii.

Doar aici se pot intalni cele mai ravnite marci de pescuit intr-un singur loc: Shimano, Lamiglas, Trabucco, Maver, Fox, Salmo, Sufix, Jaxon, JRC, Rapala, Haldorado, Rapture, Owner, Benzar, Sakura, K-Karp, Sebile, Dynamite Baits, Carping, Cormoran, Daiwa, Big Hammer, Maver Carp UK, Rublex, Carp Zoom, Gamakatsu, River2Sea, Korda, Kryston, Solar, Cralusso, Sportex, PB Products, Mivardi etc.

Evenimentul, cel mai mare din tara in categoria sa, are loc in Parcul Tineretului (intrarea dinspre metrou Tineretului), Bucuresti, in perioada 18 – 21 septembrie. Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care nu s-au scumpit si si-au pastrat valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

La fel ca la fiecare editie, vizitiatorii au ocazia sa participe la tombola targului, unde pot castiga scule, accesorii de pescuit si momeli.

Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur si simplu (fosta Aventuri la pescuit), revista numărul 1 de pescuit din România!

 

Pentru mai multe detalii despre Expo Pescuit pur si simplu / Expo Aventuri la pescuit si vanatoare, va rog contactati pe:

 

Andreea Papureanu

Director Eveniment

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare

Mobil – 0729 199 353

E-mail – andreea.papureanu@picnicmedia.ro

www.expoaventuri.ro

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.