In vacanta de iarna calatoreste cu Tim Rent a Car

Luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului datorita sarbatorilor si inceperii noului an. In aceasta perioada speciala toata lumea petrece timp alaturi de cei dragi acasa sau undeva la munte. Vacantele de iarna sunt cele mai frumoase amintiri pentru fiecare familie sau grup de pireteni.

Vacantele la munte reprezinta o buna oportunitate de distractie, relaxare si socializare datorita locatiilor unice si fumoase. Cabanele de la munte au o atmosfera perfecta care aduce familile impreuna.

Tara noastra ne pune la dispozitie o multitudine de locuri superbe, perfecte pentru vacantele de iarna. Deoarece stim ca este dificil sa alegem destinatia vacantei, va recomandam o lista cu mai multe destinatii care merita vizitate, mai ales daca e prima data cand mergeti intr-o astfel de vacanta.

Predeal – este o locatie celebra in care toti au fost cel putin odata. Peisajele din aceasta zona sunt absolut superbe precum si statiunea este una curata si frumoasa, plina de turisti. Este un loc in care familile pot desfasura o mare varietate de activitati impreuna deoarece exista multe atractii si trasee pentru turisti.

Poiana Brasov – este considerata una dintre cele mai frumoase locuri atat pe perioada iernii dar si pe tot parcursul anului deoarece este in apropiere de orasul Brasov, care este superb. Are un numar impresionat de partii destinate special pentru practicarea sporturilor de iarna. Aceste partii au mai multe grade de dificultate pentru ca fiecare incepator sau experimentat sa se bucure la maxim de experienta.

Vatra Dornei – este locul perfect pentru cei care apreciaza in profunzime frumusetea peisajelor. Acesta statiune are mai multe partii de schii echipate complet pentru ca fiecare turist sa se simta bine. Esta o destinatie buna de vacanta fiind un loc atat de frumos si echipat corespunzator pentru o vacanta perfecta la schi.

Firma Tim Rent a Car va ofera servicii de rent a car Cluj pentru ca tu sa calatoresti in confort si in conditii de siguranta cat mai bune alaturi de cei dragi. Profita de vacanta si alege sa o petreci intr-un cadru de poveste impreuna cu familia.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.