Imprimante second hand- Grupul Nis

Grupul NIS, prin Digidonplus se evidentiaza pe piata de profil datorita echipamentelor tipografice de inalta calitate pe care le furnizeaza. Oferind o gama diversificata de utilaje care provin de la numeroase companii recunoscute pe plan mondial. Compania Digidon+ pune la dispozitie imprimante uv, imrpimante ecosolvent, print direct pe textile, imprimante pentru etichete, dar si o gama variata de imprimante second hand.

imprimante second hand

Compania Nis Electronics va pune la dispozitie o gama variata de imprimante second hand, de calitate superioara si la preturi accesibile precum:

Imprimanta HP Latex 360

Aceasta tipareste la viteze de pana la 91 m2/ora. Sporeste versatilitatea aplicatiilor cu ajutorul unui colector de cerneala pentru textile poroase. Imprimanta permite de asemenea, alinierea automata fata-verso pentru imprimarea dubla-fata.

Imprimanta Konica Minolta KIP 860

Aceasta imprimanta fiind ideala pentru medii care necesita productivitate multifunctionala, convenabila, cu un design unic de reducere a spatiului. Sistemul de imprimare ofera o productivitate si o calitate ridicata a imprimarii. Acesta fiind util pentru imprimarea in format mare a graficelor tehnice si de afaceri.

Imprimanta Roland VersaExpress RS-640

Imprimanta Roland VersaExpress RS-640 ofera combinatia perfecta: viteza mare de productie, calitate exceptionala a imprimarii, usurinta in modul de utilizare dar si fiabilitate. Aceasta imprimanta dispune de un sistem care sporeste productivitatea prin posibilitatea imprimarii nesupravegheate. Acest sistem permite utilizatorului sa incarce un cartus de rezerva. Iar, acesta, se va comnuta atunci cand cel primar se va termina.

Totodata, la noi gasiti HP Latex 3100, Durst UV de 5 m, EFI UV sau orice fel de varinte posibile intermediate de la dealeri Europeni.

Nu in ultimul rand, Digidon prin expertiza de 10 ani, va consilieaza gratuit cu privire la alegerea solutiei tehnice ideale productiei d-voastra.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.