Imprimante din gama Roland – disponibile prin Nis Electronics

Din portofoliul companiei Nis Electronics fac parte numeroase echipamente tipografice de calitate superioara, printre care si imprimante sau imprimante second hand. Aceste produse sunt profesionale, pentru materiale de calitate. In plus, Nis este in Romania distribuitor unic al produselor DUPLO, acestea reprezentand varful tehnologiei japoneze.

imprimabta din gama roland

In showroom, compania Nis Electronics are disponibile doua tipuri de imprimante din gama Roland, si anume:

Roland VersaUV LEF-20

Modelele seriei VersaUV de la Roland imprima direct pe obiecte tridimensionale, de pana la 10cm grosime, cu cerneluri durabile Roland Eco UV. Prin utilizarea de lac se pot crea efecte in relief (embosare) impresionante, finisari mate sau lucioase, conferind o senzaţie unica de calitate si lux pe obiecte plane sau usor curbate. Imprima pe o mare diversitate de obiecte de la PET, ABS, PVC, hartie, metale acoperite, lemn, tesaturi si alte materiale. Sunt dotate cu o lampa sigura LED, care nu ridica deloc temperatura si poate fi utilizata chiar si cu cele mai sensibile materiale, iar geamul absorbant de protectie, protejeaza utilizatorul fata de radiatie.

Roland SolJet PRO 4 XR-640

Acest echipament tipografic a fost proiectat pentru productie mare combinand insa toate aplicatiile unice și inovatoare ale Roland, plus unele noi. Dintre principalele caracteristici ale acestuia sunt calitatea si viteza, precum si posibilitatea de realizare a nuantelor metalice, imprimarea pe materiale transparente si o importanta imbunatatire a tonalitatii culorilor, fiind primul utiliaj din lume care utilizeaza cerneala Light Black pentru exterior.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.