Importanta scaunelor auto pentru copii

Statisticile actuale arata faptul ca Romania este codasa in materie de siguranta rutiera. Cauzele statisticilor pot fi diverse: aglomeratia din trafic, infrastructura deficitara, neatentia soferilor, ignorarea semnelor de circulatie etc. De cele mai multe ori, centurile de siguranta nu sunt purtate, iar scaunele de masina pentru copii sunt considerate a fi un moft.

Scaun de masina Kids ComLegislatia actuala

Conform legislatiei actuale, “conducatorii de autovehicule si persoanele care ocupa locuri prevazute prin constructie cu centuri sau dispozitive de siguranta omologate trebuie sa le poarte in timpul circulatiei pe drumurile publice, cu exceptia cazurilor prevazute in regulament.” De asemenea, reglementarile Codului Rutier din 2015 aduce noi obligatii pentru sofer. Acesta are responsabilitatea de a informa pasagerii din autovehicol de obligatia purtarii centurii de siguranta si sa se asigure ca acestia respecta regula.

Copiilor sub 12 ani le este interzis sa ocupe locul din fata, iar cei sub 3 ani trebuie sa fie transportati in scaune de masina. “Copiii cu varsta de peste 3 ani, avand o inaltime de pana la 150 cm, pot fi transportati in autovehicule care nu sunt echipate cu sisteme de siguranta doar daca ocupa, pe timpul transportului, orice alt loc decat cel de pe scaunul din fata.”

Scaune auto copii

Acestea au rolul de a oferi copiilor un transport sigur, iar soferului, toata atentia de care are nevoie. Piata dezvoltata in materie de scaune de masina pentru copii ofera o gama variata de modele, capabila sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Acestea se aleg in functie de doi factori: greutatea si inaltimea copilului.

Scaun de masina Kids ComUn copil instalat corespunzator in scaunul de masina va fi protejat in conditii de accident. Copilul nu va mai sta nerecorespunzator pe macheta din spate, iar dumneavoastra puteti sofa fara a fi distrat. Kids Com reprezinta ajutorul de nadejde al mamicilor din Romania, comercializand articole pentru copii si accesorii atat in punctele de lucru, cat si prin intermediul unui magazin Scaun de Masina Trillo Luxx Inkwell online. Gama de scaune auto a comerciantului este diversa, pentru ca dumneavoastra sa il alegeti pe acela ce se pliaza perfect nevoilor dumneavoastra.

De o mare popularitate se bucura scaunul auto Joie Trillo Luxx Inkwell. Este extrem de confortabil, intrucat are capacitatea de a creste o data cu copilul. Acesta se mareste in 7 trepte de inaltime distincte, adaptandu-se optim. In cea de-a doua etapa, Trillo Luxx se transforma intr-un booster confortabil. Siguranta utilizatorului este pusa inainte de toate. De aceea scaunul auto se califica standardelor, fiind certificate de autoritati specializate. Acest model de scaun de masina Trillo Luxx Inkwell dispune de sistem de prindere ISOSAFE, sistem de protectie lateral strat dublu de spuma cu memorie.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.