Importanta dezinfectiei in restaurante

Bucataria este locul unde gradul de transmitere a bolilor este extrem de crescut, mai ales in restaurante unde fluxul de clienti mare grabeste prepararea mancarii iar curatenia si igiena pot fi ignorate sau chiar uitate cu usurinta. Orice restaurant, pe langa curatenia zilnica, are nevoie de curatenie generala pe langa care e recomandata si o dezinfectie. Aceste operatiuni au rolul de a preveni si combate aparitia si transmiterea de bacterii, germeni, boli.

Odata la cateva luni e bine sa se efectueze o dezinfectie care sa previna distrugerea tututror bacterilor. Aceasta eeste bine sa fie facuta pentru a putea lucra intr-un mediu curat, igienizat si sigur.

Dezinfectia este de doua feluri:

Profilactica – care are rolul de a prevenii si a distruge agentii patogeni care pot face mult rau pentru ca se transmit usor, mai ales intr-o bucatarie.

Curativa – are rolul de a combate unele boli infectioase. In aceste cazuri se izoleaza spatiul contaminat si se distrug toate bacteriile ce sunt periculoase.

Deoarece in majoriatea restaurantelor sunt multe utilaje si electrocasnice care nu sunt curatate in totalitate acest lucru poate duce la dezvoltarea de mucegai, ciuperci, etc. Este bine ca si curatenia generala sa fie facuta de un profesionist care curata in profunzime pana la cele mai mici detalii.

Cleander va ofera servicii de curatenie Cluj-Napoca, dezinfectie, deratizare si dezinsectie la standarde inalte care va ajuta sa pastrati curatenia si igiena de fiecare data.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.