Importanta curateniei dupa constructie sau amenajare

Locuinta si locul de munca sunt locurile unde ne petrecem cel mai mult timp. Este foarte important la finalizarea unei constructi sau amenajari sa se faca curatenie pentru ca atunci cand este momentul sa va mutati totul sa fie perfect. In urma constructie raman multe materiale, praf, gunoi si reziduri care trebuie indepartate. E nevoie de multa atentie si o curatare diferita fata de curatenia de intretinere de la birou sau cea de acasa.

Splendorama va ofera o gama variata de servicii curatenie Cluj si are o parte dedicata special curateniei dupa constructie sau amenajare numita si curatenie dupa constructor. Aceasta vine in ajutor dupa o renovare si presupune pregatirea spatiului pentru pentru mutarea propriu zisa in conditii perfecte din punctul de vedere al curateniei.

Printre serviciile oferite, Splendorama va pune la dispozitie curatarea profesionala a geamurilor de ciment, zugraveala sau alte materiale, curatarea usilor, prizelor, intrerupatoarelor, plintelor si balustradelor. Desi acestea reprezinta mici detalii ele sunt foarte importante in ceea ce priveste imaginea finala de ansamblu a spatiului amenajat.

Un alt serviciu este aspirarea, spalarea, curatarea de materiale de constructii a pardoselilor. Acest serviciu are scopul de a mentine calitatea si aspectul placut al pardoselilor la un nivel inalt.

Splendorama va ajuta sa va finalizati amenajarea sau constructia intr-un mod placut si usor datorita serviciilor complete si profesionale de curatenie. O renovare nu e completa fara Splendorama!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.