Importanta curateniei de iarna

In fiecare sezon este nevoie de un stil putin diferit de curatenie deoarece temperaturile variate creeaza de fiecare data alte probleme. In sezonul rece nivelul precipitatiilor creste iar curatenia trebuie efectuata mai des decat in mod obisnuit. Pe langa operatiunile saptamanale de curatenie este nevoie de alte activitati care sa le completeze.

O activitate care trebuie realizata frecvent este cea de curatare a geamurilor. Acestea se murdaresc frecent datorita precipitatiilor si trebuie curatate cu solutii profesionale care sa impiedice aparitia mucegaiului. Curatarea lor trebuie efectuata cel putin odata pe saptamana pentru ale mentine curate in fiecare zi.

O problema des intalnita pe parcursul iernii consta in aparitia mucegaiului in locuita. Acest lucru se datoreaza izolarii complete a termopanelor, care nu lasa incaperea sa respire. In acest fel se creeaza fenomenul de condens, creste nivelul umiditatii si ca rezultat apare mucegaiul. Acest lucru se poate evita prin achizitionarea unui dezumidificator si prin aerisirea zilnica a camerelor.

Daca aerisirea nu este facuta corespunzator pot aparea si mlte bacterii periculoase in cantitatea mare de praf aparuta. De aceea este recomandat sa stergeti praful de doua ori pe saptamana cu solutii speciale si lavete de buna calitate.

Asternuturile trebuie aerisite des si schimbate frecvent tot pentru a evita aparitia bacterilor. Covoarele si mochetele trebuie si ele spalate in acest sezon deoarece se murdaresc mai repede decat in sezonul cald.

Este recomandat ca podelele, in special cele din hol, sa fie maturate si spalate in fiecare zi deoarece in sezonul rece se aduce mai multa mizerie si noroi de afara. Acesta operatiune te va ajuta sa pastrezi mediul locuintei tale curat si sa te bucuri de podele curate.

Firma Cleander va ofera servicii complete de curatenie Cluj-Napoca printre care se numara curatenia generala, curatenia de intretinere, curatenia personalizata si curatenia dupa zugravit. Toate sunt efectuate de profesionisti cu aparatura si ustensile de calitate pentru ca tu sa te bucuri de o casa curata.

Comentarile sunt inchise