Implanturile cu incarcare imediata – Clinica stomatologica U-Smile

Implantologia moderna este o tehnica chirurgico-protetica de inlocuire a unuia sau a mai multor elemente dentare sau de reabilitare totala a a unei arcade cu ajutorul unuia sau a mai multor implanturi introduse in os. Implanturile se prind de os printr-un proces numit osteointegrare.

Implanturile dentare sunt niste suruburi din titan (elementul cel mai biocompatibil cu organismul nostru folosit, printre altele, si pentru protezele de sold), care sunt introduse in tesutul osos al pacientului pentru a inlocui radacinile dintilor care au fost extrasi, din diferite motive. La acestea se pot ancora diferite tipuri de proteze, de la cele fixe cu  o singura coroana la o punte dentara.

implanturi cu incarcare imediata

Care sunt avantajele acestei tehnici?

  • Singura sedinta operatorie si anesteziologica
  • Disconfort si durere postoperatorie minora
  • Un numar redus de implanturi necesare
  • Pacientul nu necesita proteza mobila pe perioada tratamentului
  • Rezolvarea edentatiei intr-o singura zi
  • Posibilitatea de a manca si mesteca in ziua in care a avut loc interventia

Pentru implanturi dentare in Floresti, realizate cu multa atentie de medici specialisti cu experienta vasta in domeniu, apelati cu incredere la serviciile clinicii stomatologice U-Smile din Floresti. Optati pentru o dantura impecabila si nu ezitati sa contactati Clinica U-Smile in vederea realizarii unei programari in cel mai scurt timp posibil!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.