Implant cu silicon? Profita de oferta doctorului Sorin Parasca

implant cu siliconProcedura prin care se face un implant cu silicon este o operatie estetica prin care se incearca marirea sanilor.
Aceasta operatie chirurgicala a devenit o practica comuna in societatea moderna, in care presiunile societatii privind frumusetea fizica au devenit din ce in ce mai mari.

Care sunt avantajele unui implant cu silicon

Femeile sunt pacientii comuni care apeleaza la Dr. Sorin Parasca pentru un implant cu silicon fiind nemultumite de modul in care se prezinta fizic in societate. In prezent a crescut si numarul transsexualilor care se folosesc de aceasta operatie de implant cu silicon in procesul de schimbare de sex.
Operatia de implant cu silicon se face sub anestezie generala, si dupa doar 48 de ore se poate face dus. Dupa un implant cu silicon, sanii sunt o perioada de timp durerosi, dar durerile pot fi controlate prin medicamentatie.
Implanturile mamare sunt de diferite dimensiuni si forme. Intalnim implanturi mamare cu forma anatomica, cu forma de lacrima, sau cu forma rotunda. Implanturile sunt umplute fie cu ser fiziologic, fie cu gel siliconic, de unde si numele colocvial de silicoane.
Candidata ideala pentru un implant cu silicon este femeia tanara, mai mare de 18 ani, care se afla intr-o conditie fizica si mentala buna, dar pentru mai multe detalii despre implant cu silicon viziteaza drsorinparasca.ro, cea mai buna clinica de chirurgie estetica din Bucuresti.

Ceea ce trebuie sa cunoasca femeile inca de la inceput, este faptul ca orice implant cu silicon nu tin chiar toata viata. Forma sanilor se modifica in timp, iar implanturile vor trebui schimbate cu altele.
In urma operatiei pacientul se va recupera usor, operati nu prezenti riscuri mari. Daca, totusi, raman niste urme inestetice, se pot corecta prin laser, folosirea de unguente sau medicamentatie. Cicatricile se vor absorvi cu totuld e abia dupa cateva luni, asa ce este nevoie de rabdare si liniste.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.