IMAGE PR – 3 campanii câștigătoare la International Business Awards (Stevie Awards)

Logo IMAGE PR

IMAGE PR a câștigat bronz cu trei campanii distincte la ediția 2014 a competiției International Business Awards (Stevie Awards).

Cele trei proiecte câștigătoare sunt:

  • Evenimentul de lansare a liniei aseptice Cappy Pulpy realizat pentru Sistemul Coca-Cola în România – bronz la categoria Best Corporate Image Event
  • Campania integrată „Brățara ne uneÈ™te” realizată pentru DERO, brand al Unilever South Central Europe – bronz la categoria Marketing/ Consumer Products – Europe
  • Campania de comunicare internă „Play To Win” realizată pentru Coca-Cola HBC România – bronz la categoria Internal Communications – All Regions less the Americas

Evenimentul de lansare a liniei aseptice de îmbuteliere Cappy Pulpy la fabrica Coca-Cola din Ploiești a avut loc în octombrie 2013 și s-a adresat autorităților centrale și locale, mass media, celor mai importanți lideri de opinie și principalilor parteneri ai Sistemului Coca-Cola în România. Evenimentul s-a remarcat prin conceptul „Inovație pe linie” care a îmbinat cu succes prezentarea unei noi tehnologii de îmbuteliere şi lansarea unui produs inovator pentru piaţa din România, Cappy Pulpy. De asemenea, evenimentul a beneficiat şi de prezența  autorităților centrale și locale și a top managementului companiei, Muhtar Kent, președinte și CEO al The Coca-Cola Company, împreună cu Dimitris Lois, CEO al Coca-Cola HBC AG.

Campania „Brățara ne uneÈ™te” a fost realizată pentru DERO – unul dintre cele mai vechi branduri româneÈ™ti – pe 1 Decembrie 2013, la 95 de ani de la Marea Unire. Cu această ocazie DERO a lansat un SKU special de 9.5 kg, cu un design nou, ÅŸi a pus cu drag în fiecare pachet o brăţară tricoloră lucrată de mână de către o comunitate dintr-un sat de la Dunăre. Sute de femei de lângă Giurgiu s-au unit pentru prima oară să împletească de mână È™i din suflet, cu meÈ™teÈ™ugul de odinioară, zeci de mii de brățări. Campania s-a derulat pe parcursul lunii decembrie È™i s-a diferenÈ›iat prin abordarea emoÈ›ională a spiritului românesc comunicat printr-un mix de instrumente de PR, ATL È™i BTL: spot TV, reportaje despre meÈ™teÈ™uguri româneÈ™ti de tradiÈ›ie prezentate în cadrul unor emisiuni TV sau promovate pe Youtube, panouri outdoor, bannere video, aplicaÈ›ie de Facebook, acÈ›iuni de media È™i blogger relations, acÈ›iuni in store.

Campania „Play to Win” este un cadru strategic ce își propune să faciliteze schimbarea culturală în cadrul Coca-Cola HBC România. Inițiat în 2012, “Play to Win” promovează către toți angajații valorile organizaționale care susțin dezvoltarea businessului din România și îndeplinirea viziunii companiei de a-și menține poziția de lider în toate piețele în care activează. Campania, aflată în al treilea an de implementare, a mai beneficiat de recunoaștere internațională: la începutul anului 2014 a obținut Platinum Award și distincția de Most Engaging Program în cadrul Magellan Awards, competiție organizată de Liga Americană a Profesioniștilor în Comunicare și a fost finalistă la IPRA Golden World Awards 2014.

International Business Awards (Stevie Awards) este o reputată competiție care recunoaște excelența în business, în mai multe domenii precum: Comunicare, Marketing, Resurse Umane și altele. La ediția de anul acesta au fost înscrise 3500 de aplicații de către organizații și persoane fizice din 60 de națiuni din întreaga lume.

Despre IMAGE PR

IMAGE PR este una dintre primele agenţii de relaţii publice din România, lider pe piaţa de comunicare. Reputaţia IMAGE PR se bazează pe cei 19 ani de consultanţă strategică oferită clienţilor, pe calitatea serviciilor şi pe rezultatele campaniilor de comunicare dezvoltate.

IMAGE are în prezent o echipă de 30 de oameni care oferă consultanţă unor clienţi precum: Arctic, Coca-Cola Hellenic, Unilever, Eco-Rom Ambalaje, Danone, Reckitt Benckiser.

În 2014, IMAGE PR a anunţat prima Divizie de Healthcare Communications din industria de PR din România, Divizie care are 6 oameni şi realizează campanii de comunicare pentru clienți precum Asociaţia Română a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM), Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Autoimune (APAA), Abbott România, Janssen Pharmaceuticals.

www.imagepr.ro,www.linkedin.com/company/image-pr, www.facebook.com/imagepr

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.