IlBambino ii ajuta pe cei mici sa invete sa mearga simplu si rapid cu noile premergatoare adresate bebelusilor

ilBambino a lansat noi modele de premergatoare adresate micutilor ajutandu-i sa invete sa mearga singuri simplu si fara prea mare efort. Cunoastem cat de important pentru cei mici este ca acestia sa invete sa mearga singuri  fara ca parintii sa stea tot timpul langa ei. Este adevarat ca mamicile isi dedica o mare parte din timp micutilor dar totodata acestea au si alte treburi, de aceea un asfel de premergator este binevenit .

Siguranta si confort pentru bebelusi cu noile premergatoare pentru copii

logo ilbambino

Premergatoarele de la ilBambino sunt de o diversitate mare de modele din care parintii il pot alege pe cel  care se potriveste cu ceea ce ii place micutului si ii este necesar acestuia. Premergatoarele traditionale sunt cele pe patru roti ce ofera comoditate celor mici si, totodata, ii ajuta sa invete sa mearga singuri ceea ce este foarte important pentru ei.  Aceste premergatoare adresate micutilor le ofere posibilitatea mamicilor sa nu fie nevoite sa stea permanent langa acestia, ele putand sa isi desfasoare alte activitati necesare lor.  Aceste premergatoare au de cele mai multe ori forma unor animalute, ele putand fii alese in functie de preferintele copilului.

Un nou model de premergator este cel sub forma de bretele acestea fiind  realizate cu scopul de a-l ajuta pe cel mic sa invete sa mearga. Comparativ cu premergatoarele prezentate mai devreme, aceste bretele au un pret mai mic fiind accesibile mai multor categorii de potentiali cumparatori dar prezinta dezavantajul faptului ca mamicile trebuie sa stea in permanenta langa cei mici ceea ce nu se intampla in cazul premergatoarelor clasice.  Materialul din care sunt realizate aceste bretele este de calitate superioara care evita iritarea celui mic.

Acest model de premergator pentru cel mic dispune de puncte de siguranta ce il impiedica pe cel mic sa alunece din ham conferindu-i siguranta si ferindu-l de diverse accidente.  Aceste premergatoare sunt benefice si din punct de vedere medical oferindu-i celui mic o pozitie ideala, hamul asigurandu-i o dezvoltare armonioasa al coloanei vertebrale.

Comentarile sunt inchise