Iata cum se curata in cel mai facil mod suprafetele din plastic

Plasticul este un material utilizat frecvent in prezent, atat pentru obiecte de interior, cat si pentru obiecte de gradina. Aceste obiecte trebuie igienizate foarte bine, la fel ca orice alt obiect din interiorul locuintei, deoarece se depune mult praf pe ele si este un loc propice pentru dezvoltarea microbilor.

Mobilierul de gradina, spatiile de depozitare, accesoriile si multe alte lucruri din locuinte sunt realizate din plastic, iar curatarea acestora nu necesita eforturi exagerate. Curatarea lor este important sa fie realizata intotdeauna fara substante si materiale abrazive care pot lasa dungi inestetice pe suprafetele din plastic.

Pentru a curata foarte bine suprafetele din plastic sunt necesare urmatoarele lucruri: detergent usor, burete de vase, perie din nylon, solutie pentru curatarea ferestrelor, carpe moi si prosoape de hartie. Pentru inceput este necesara amestecarea unei cantitati mici de detergent cu apa, iar apoi se inmoaie o carpa moale si se sterg suprafetele de plastic pentru a indeparta murdaria superficiala.

In cazul suprafetelor cu denivelari este recomandata utilizarea unei perii din nylon, curatand prin miscari circulare. Pentru a da stralucire suprafetelor din plastic, recomandam sa se lustruiasca cu un prosop de hartie, iar plasticul pe care raman dungi inestetice  sa fie curatat cu o solutie de igienizare a ferestrelor.

Cleaner4Real va sfatuieste sa utilizati in permanenta manusi de cauciuc pentru a proteja pielea de actiunea nociva a solutiilor de curatat, dar si de excesul de umiditate. Niciodata nu trebuie aplicate pe suprafetele de plastic solutii de curatat cu hipoclorit de sodiu, deoarece acestea ataca ireversibil plasticul.

Ca si firma de curatenie Cluj, Cleaner4Real va sta la dispozitie cu servicii profesionale de curatenie in birouri Cluj, curatenie in sediile firmelor si multe alte servicii diversiticate!

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.