Iata care sunt cele mai indispensabile produse de birotica si papetarie

De ce sunt produsele de birotica si papetarie atat de folosite si populare?

Cu siguranta, indiferent daca lucrezi sau nu intr-un birou, te-ai lovit de aceste produse de birotica si papetarie. Acestea sunt esentiale in orice moment al zilei, in special cand vine vorba de organizarea eficienta a spatiului de lucru. In aceasta categorie intra toate produsele, incepand de la foile de hartie, etichete autoadezive, tocator hartie sau multe alte produse care se dovedesc a fi eficiente la fiecare utilizare.

Printre cele mai populare si folosite produse de acest gen se numara hartia pentru copiator si post-it-urile. Recent, studiile si statisticile au aratat ca angajatii firmelor din Romania tind sa foloseasca in mod abuziv hartia in format A4, fara a fi constienti de costurile pe care aceste produse de birotica si papetarie le implica in fiecare luna pentru o companie sau organizatie.

birotica si papetarie

Piramida produselor indispensabile

Anumite produse de birotica si papetarie sunt absolut fundamentale pentru desfasurarea activitatii de birou si reprezinta o investitie extrem de importanta. Astfel, refacerea stocului necesar nu ar trebui amanata sub nicio forma, chiar daca ai o mie de probleme pe cap si poti uita! Asadar, pentru a evita sa ajungi in imposibilitatea de a-ti face treaba la job, noi iti reamintim cu drag ca s-ar putea sa fie timpul sa cumperi urmatoarele produse care se clasifica usor printre cele mai importante:

  • hartie A4 pentru copiator;
  • hartie de scris;
  • notite autoadezive si cuburi de hartie;
  • materiale tipizate;
  • caiete office pentru diverse insemnari importante;
  • plicuri si alte articole papetarie.

De ce hartie A4 in diverse formate, pentru print sau scris?

Hartia este cu siguranta unul din produsele de baza in cadrul oricarei afaceri, indiferent de marimea firmei, de volumul de munca ori specificul sau. Aceasta are numeroase intrebuintari, in functie de dimensiunea si formatul ei: hartie A4 pentru imprimanta, hartie A3 pentru plotter, coli de hartie pentru notite, liste, schite, planuri sau chiar cereri. Insa cel mai des avem nevoie la birou de hartie pentru a printa anumite documente, contracte, formulare sau pentru banalele copii xerox.

De ce notite autoadezive sau cuburi de hartie?

Printre cele mai simpatice produse care nu ar trebui sa lipseasca niciodata de pe lista ta de birotica si papetarie se numara notitele autoadezive viu colorate, folosite pentru memo-uri practice si eficiente intr-o zi incarcata la job. La acestea se adauga cuburile de hartie pentru notite rapide, scurte mesaje lasate colegilor pe birou sau pentru „to-do-list”.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.