Ia-ti noile ghete de dama cu tinte de la The Iconic

Toamna deja a venit si am inceput sa ne gandim sa ne innoim garderopa cu articole de iarna.
Ghetele de dama sunt nelipsite din garderopa de iarna iar cei de la The Iconic au lansat o noua gama de ghete de dama cu tinte, ideale pentru perioada cea mai rece a anului.

Ghete de dama cu tinte

ghete dama CU tinteNoile ghete de dama cu tinte de la The Iconic se gasesc intr-o varietate de modele elegante si rezistente la frig si temperaturi scazute pe perioada iernii. Aceste ghete sunt realizate dintr-o combinatie moderna de tinte, sireturi si curele de catarama fiind usor de incaltat si purtat. Toate cele 3 modele au un design aparte facandu-va remarcata pe strada.

Aceste modele se adreseaza persoanelor cu un stil mai indraznet dandu-va posibilitatea sa va exprimati personalitatea nonconformista intr-un mod aparte. Talpile ferme fara toc va confera confortul de care aveti nevoie si o protectie a piciorului de frigul de afara.

dADdDesignul modern combina sireturile cu tintele avand o talpa solida pe timpul iernii dar flexibila in acelasi timp. O mare parte din aceste ghete sunt recomandate sa fie purtate la evenimente rock sau de ce nu la drumetiile montane.

Modelele se regasesc intr-o varietate de culori oferindu-va posibilitatea de a alege in functie de ceea ce va place si in functie de personalitatea dvs. Ghetele sunt disponibile atat intr-o singura culoare cat si in mai multe culori acestea din urma fiind adresate persoanelor mai tinere care adopta un stil vestimentar mai indraznet.

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.