Huawei P20 -Încă un telefon cu ”breton” | BITS Service GSM Review

huawei p20

Huawei P20 – Telefonul care își schimbă culoarea

 

Huawei P20 și P20 PRO sunt ultimele apariții de la Huawei și vor concura pe piață cu marii producători Apple și Samsung, cu modele lor iPhone X și Samsung S9 / S9+. Varianta PRO vine cu 3 camere pe spate deschizănd un nou orizont al dispozitivelor mobile când vine vorba de fotografie .

In topul specificațiilor acestor telefoane se află design-ul modern, display-ul Edge-less și vopseaua cu 2 nuanțe- lucru mai rar întâlnit până acum la un Smartphone.

Ce culoare este asta?

Asta o să fie prima întrebare pe care o să vi-o puneți când vedeți telefonul. Raspunsul este… ”Twilight”. Huawei a trebuit să vină cu un nou nume pentru această nuantă, care combină albastru și violet cu un efect de gradient foarte  lin. Pe langă aceasta mai sunt incă 4 variante de culoare disponibile: Pink Gold, negru, Midnight Blue și Champagne Gold.

Twilight arată spectaculos în realitate, la ficere mișcare culorile se schimbă subtil pe tot telefonul. În funcție de unghiul din care îl privești telefonul va fi ori albastru metalizat ori violet lucios.

Design modern

 

Huawei P20 și P20 PRO arată cu adevărat spectaculos, de la ”bretonul” de pe display până la cele 3 camere aliniate vertical pe spate putem spune că este într-adevăr trendy.

Prezintă curbe line pe margini, este alcătuit in sticla și se simte foarte plăcut în mână. Spatele telefonului este simplist, pe el se regăsesc cele 3 camere verticale in prelungirea cărora se află Labe-lul Leica-Design iar mai jos, tot în poziție verticală logo-ul brandului, lăsând spatele liber pentru a evidenția nuanțele vibrante. Am avut ocazia să testăm un Huawei P20 și aderărul este că, per total, este un dispozitiv ce te captivează total de la prima vedere.

display huawei p20

Specificații noi!

De menționat în primul rând este că tehnologia de display este diferită de la un model la altul, P20 are un display LCD de 5,8-inch iar P20 PRO are un OLED de 6,1-inch. În continuare ne lovin de un procesor Kirin 970 și un spațiu de stocare disponibil de 128GB și capacități ale bateriilor de 3400mAh pentru P20 și 4000mAh pentru P20 PRO.

Fără îndoială cele mai spectaculoare performanțe le vom întâlni în secțiunea camerelor.

De sus în jos, pe spatele telefonului de află o cameră de 8MP telephoto camera, o cameră de 40MP RGB și una monocromă de 20 MP. Asta înseamă cam 68 milioane de pixeli.

Camera de selfie este și ea de lăudat – 24 MP.

 

Prețul.

Toate aceste imbunătățiri nu vin ieftin. În europa prețul de start pentru modelul P20 este 650 euro iar P20 PRO 900 euro. Cu toate acestea, în comparație cu principalii competitori, prețul este mult mai accesibil.

Vezi articolol original aici.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.