H&S Games

Proiectul nostru este numit ,,Jocuri serioase privind sănătatea si securitatea in munca pentru învățarea cu telefonul mobil, și are ca si obiectiv crearea de mini jocuri găsite pe o aplicație prin care jucătorii sunt implicați in dezvoltarea competentelor lor in domeniul sănătății si securității in muncă prin câștigarea jocului conform unui scenariu de pe un site dat.

Consorțiul nostru este format din 7 organizații din diferite tari Europene :

Sănătatea și Securitatea in muncă a fost o preocupare europeană importantă de mai mult de 20 de ani. Aceasta este o afacere mare în special pentru industria  construcțiilor, în cazul în care mai mult de unul din cinci accidente mortale la locul de muncă au loc în UE-28(Eurostat, 2015). Există o varietate de cauze, dar, când vine vorba de informații, se pare că lucrătorii sunt bine informați cu privire la sănătatea și securitatea la locul de muncă, așa că ne-am gândit la crearea a ceva care duce mai departe transferul la mai mult decât concepte și informații.

Deoarece există deja o mulțime de cărți și surse didactice privind sănătatea și securitatea în domeniul construcțiilor, dorim să dezvoltăm acest proiect prin abordarea, pe lângă cunoștințele și abilitățile practice, si a atitudinii în condiții de siguranță.

Transformarea în joc va oferi această posibilitate: învățarea prin joacă și joc în funcție de criterii de sănătate și securitate. Această metodologie va fi valabila ca un instrument pentru cursuri de VET în industria construcțiilor și, de asemenea, pentru auto-învățare.

Site proiect: http://microsites.fundacionlaboral.org/hs-games?idioma=1

Aplicatia dezvoltata in cadrul proiectului poate fi descarcata din Google play  sectiunea Jocuri : https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.welten.arlearn.hands , cuvant cheie H&S  – dezvoltata de Open Universitat

 

FRG Timişoara (Fundaţia româno-germană de pregătire şi perfecţionare profesională în domeniul construcţiilor)

Calea Aradului nr. 56, 300291, Timişoara

Tel:0256 426780, Tel/Fax:0256495774, frg@frgtim.ro, www.frgtim.ro

 

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene.

Această publicație (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conţine.

Comentarile sunt inchise