Hotel Bucuresti

Hotelul Siqua este situat in sectorul 1 – in apropiere de centrul vechi si care este o zona de viata de afaceri, de cumparaturi si de divertisment din Bucuresti. Acest hotel Bucuresti se remarca printr-un stil modern in interior si o atentie speciala pentru confortul oaspetilor. Cladirea hotelului are restaurant, bar, curatatorie, parcare privata,  sala de evenimente si un centru de conferinte. Datorita multifunctionalitatii sale, a accesibilitatii bune la mijloacele de transport  si a calitatii ridicate a serviciilor, Siqua este in mod corect un centru de atractie pentru oamenii de afaceri care vin in Bucuresti. 

Hotel Siqua BucurestiEconomiseste-ti timpul 

Nu pierde timpul in blocaje. Hotelul Siqua Bucuresti este cel mai apropiat hotel de patru stele din Bucuresti, de Centrul Vechi. Astfel vei avea mai mult timp pentru a te relaxa si a te pregati pentru intalniri. La doar 23 de minute de hotel se afla centrul vechi cu cafenele si restaurante. Odihneste-te si castiga forta in camere moderne si confortabile, cu design modern. Camerele sunt dotate cu paturi, iar garsoniera cu canapea extensibila. Paturile sunt hipoalergenice iar perdele deschise la culoare, ascund complet lumina soarelui pentru a dormi confortabil in timpul zilei. In hotel Siqura ti se ofera  ospitalitate de prima clasa si poti face cunostinta cu cele mai noi inovatii privind serviciile hoteliere (carduri cheie de acces, prize USB, sistem interactiv de comunicare a oaspetilor cu hotelul Siqua si multe altele). 

hotel Bucuresti

Hotel BucurestiRestaurant, bar si sisteme de siguranta 

Fara a iesi din cladirea hotelului, poti incerca bucataria autentica italiana in restaurant, te poti relaxa la bar si iti poti  rezolva problemele de afaceri intr-un fotoliu confortabil, potand savura o cafea etc. Avantajul hotelului este siguranta completa a oaspetilor: un sistem de acces cu carduri de chei si fiecare camera este dotata cu sistem de stingere a incendiilor. Hotelul are  posturi de securitate, un sistem modern de supraveghere video si stingere a incendiilor. Personalul de la receptie vorbeste mai multe limbi si de aceea sunt  intotdeauna gata sa te intalneasca si sa iti ofere cea mai calda primire. 

Organizarea de evenimente la cheie 

Reprezentantii hotelului  intotdeauna sunt pregatiti pentru a organiza un eveniment festiv sau o intalnire de afaceri la cel mai inalt nivel, deoarece dispune de un centru de afaceri cu doua sali de intalnire. Managerii se vor ocupa de tot ceea ce este necesar pentru tine. Hotelul Siqua Bucuresti iti ofera o oportunitate excelenta pentru evenimente de afaceri sau de divertisment. La dispozitia oaspetilor sunt 2 sali de evenimente diverse: 

  • Salonul Amarillis are o capacitate de 150 persoane, este elegant, decorat cu oglinzi si candelabre de cristal in stil Venetian, iti ofera ocazia sa organizezi orice tip de eveniment: nunta, botez, banchet, etc. In acest sens, coordonatoarea de evenimente este gata sa te ajute cu toate detaliile necesare pentru ca totul sa se petreaca asa cum iti doresti.  
  • Cea de-a doua sala de evenimente este Salonul Giglio pentru nunti restranse, botezuri si cununii sarbatorite in familie si alaturi de prietenii apropiati. Capacitatea acestui salon este de  56 de oaspeti. 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.