Holiday Office este cel mai nou turoperator de chartere estivale

Holliday Office25 de ani de experiență în turism într-o nouă formulă!

De la începutul acestui an, piața de turism din România s-a îmbogățit prin prezența unui nou turoperator de curse charter: Holiday Office. Antalya, Creta, Corfu, Rodos, Mallorca, Tenerife sau Dubai sunt principalele destinatii cu care noua agenție de turism debutează în acest an.

După ce în ultimii ani nu se întamplase aproape nimic nou pe piața sejururilor estivale în destinații de charter cu avionul, supriza a apărut la începutul anului 2015.

Mircea Vladu, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniu, a venit cu un nou concept: Holiday Office. O agenție de turism nou-nouță, care reunește însă experiența unei echipe bine rodată în materie de sejururi estivale pe zboruri garantate.

 

”Am început cu cele mai căutate destinații, orientându-ne pe hotelurile foarte apreciate și foarte căutate de către români. În acest an punem un accent deosebit pe Antalya, o destinație de all inclusive, veșnic la modă pentru familiile cu copii. Apoi am selectat  câteva insule grecești cu mare priză la public (Creta, Corfu, Rhodos), precum și destinații clasice de chartere din Spania sau Dubai”, afirmă Mircea Vladu.

Destinațiile din portofoliu nu sunt nici pe departe necunoscute echipei de producție sau de vânzări de la Holiday Office. Din ea fac parte oameni cu o bogată experiență în domeniu, unii dintre aceștia având aproape 25 de ani de activitate profesională în domeniul turismului extern.

 

”Multe dintre actualele destinații de charter care sunt în piață prezente la ora actuală, au fost aduse în premieră în România de echipa noastră, pe vremea când funcționam sub alte denumiri. Într-un fel simțim aceste destinații ca pe copiii noștri pe care i-am crescut de mici și corora le-a sosit timpul să meargă mai departe, să se dezvolte”, spune Cosmina Vladu, Marketing Manager la Holiday Office.

Ca strategie de vânzări, noul turoperator a pregătit unele dintre cele mai mari Early Booking-uri din piață, care ajung până la 40% pentru toată luna martie. De asemenea, în limita locurilor disponibile, are în lucru mai multe oferte speciale, pe care le va lansa în următoarele luni.

“Rețeta” pe care o urmează nu este nouă și, așa cum susțin reprezentanții Holiday Office, a fost verificată în timp: “vacanțele perfecte înseamnă calitate, promptitudine și preț bun”.

Ca de fiecare dată când actuala echipă a operat zboruri de curse charter sub diverse forme, partenerii revânzători beneficiază de o atenție deosebită. ”Și de această dată continuăm politica de susținere și de fidelizare a partenerilor din București, sau din întreaga țară, punând un accent deosebit pe colaborarea dintre noi”

 

Date generale despre Holiday Office:

Compania este condusă de către Mircea Vladu, unul dintre cei mai experimentați investitori din industria turismului de outgoing. Printre altele, Mircea Vladu deține acțiuni în compania Happy Tour (cea mai mare agenție de turism corporate din România)

Principalele zile de operare ale charterelor, cu plecare din București, sunt:

Antalya – luni – zbor cu compania Tarom

Antalya – joi- zbor cu compania Blue Air

Antalya – vineri – zbor cu compania Turkish Airlines

Creta – sâmbătă – zbor cu compania Tarom

Rhodos – marÈ›i – zbor cu compania Aegean Airlines

Corfu – marÈ›i – zbor cu compania Aegean Airlines

Tenerife – marți- zbor cu compania Tarom

Mallorca – luni – zbor cu compania Tarom

Dubai – miercuri- zbor cu compania Fly Dubai

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.