Hidroizolatii terase in Bucuresti. 15 ani garantie

Hidroizolatii terase in Bucuresti. 15 ani garantie.

 

Lucrarile de hidroizolatii executate  de Izomag Construct Bucuresti cu membranele bituminoase Premium – Polygum (acum IKO) si Derbigum, garanteaza o hidroizolatie de o calitate remarcabila cu o garantie de 15 ani.

 

Avand dubla armatura, stabilitate dimensionala, inalta protectie la foc si la UV, aceste membrane, sunt alegerea perfecta pentru o hidroizolatie cu o durata de viata ce depaseste 25 de ani. Punerea lor in opera in sistem monostrat, genereaza costuri si timpi de executie redusi, in comparatie cu alte membrane bituminoase.

 

Polygum si Derbigum sunt membrane bituminoase APP, pentru hidroizolatii terase, avand performanțe unice. Fiind disponibile in multe variante, pot fi utilizate intr-o gama larga de aplicatii, de la acoperisuri plane si inclinate, la pereti, fundatii, subsoluri, pana la poduri, viaducte sau pasaje rutiere.

 

Aditivate cu APP in procent de peste 30%, aceste membrane bituminoase sunt singurele ce asigura in Romania o hidroizolatie cu durata mare de viata.

 

Datorita lipsei foliei termofuzibile, lipirea lor se poate face la rece cu adeziv bituminos, castigandu-se 1 mm in plus de hidroizolatie si o aderenta totala pe stratul suport.

 

Mai multe despre avantajele si performantele lucrarilor de hidroizolatii terase in sistem monostrat, vedeti in tabelul comparativ. 

 

Comentarile sunt inchise