Hidroizolatii Conduraru – Hidroizolatii Bucuresti

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul hidro si termo izolatiilor, echipa Conduraru Grup este formata dintr-o echipa de profesionisti care au ca deviza:  “Pasiune pentru lucrari bine facute”.

Hidroizolatii Conduraru pe langa gama de servicii profesionale si de specialitate, care cuprinde realizarea de: izolatii, hidroizolatii, termoizolatii, termohidroizolatii si impermeabilizari in constructii civile si industrial, inca din faza de infrastructura a acestora, prin realizarea sistemelor integrale de termo si hidroizolare pentru fiecare etapa in parte, mai asigura si executia unei game complexe de servicii ce cuprinde:  termo si hidroizolare pentru hidroizolatie fundatie, hidroizolatie radier, hidroizolatii parcari subterane sau supraterane, hidroizolatii bazine sau impermeabilizari piscine etc.

Gama de servicii cuprinde: hidroizolatii terase mono si dublustrat; termo si hidroizolatie pentru terase circulabile si necirculabile; termo si hidroizolatie terase necirculabile PVC – EPDM; termo si hidroizolatie terasa circulabila inversata termo si hidroizolatie acoperisuri cu vegetatie; hidroizolatie si protective exterioara pereti; hidroizolatie poduri si pasaje rutiere; impermeabilizare cu membrane EPDM.

Pe langa faptul ca membrii acestei minunate echipe opereaza dupa standarde de calitate si management cum ar fi: ISO 9001/2008 si ISO 14001/2004, ei au obtinut o noua certificare, cea  in aplicarea membranelor EPDM; aceasta vizeaza realizarea lucrarilor de hidroizolatie cu membrane EPDM pentru terase circulabile clasice si inversate pe structuri metalice sau din beton, cat si in lucrari de reabilitare a structurilor existente. Sistemele de hidroizolatie cu membrana EPDM Firestone au o garantie integrala de 30 de ani. EPDM Firestone Rubber Gard ramane flexibila pana la temperaturi de 45 °C si are o elasticitate de peste 300%, ceea ce-i ofera rezistenta la miscarile cladirii si la fluctuatiile de temperatura.

In urma realizarii unor lucrari durabile si de inalta calitate cei de la Hidroizolatii Conduraru au realizat parteneriate durabile cu societati a caror experienta este deosebit de relevanta: LUXTEN SA, FAN Courier, LIDL, Mega Image, UTI, Aeroportul Băneasa, Pirelli România, Apulum 94, Setum SA, BIOFARM SA, Soprex IMI SA, Pangram, Isovolta SA, IBNA Balotești.

Succesul acestei firme se datoreaza, dupa cum spune Managerul sau Dl Ciprian Conduraru, faptului ca: “punem exigenta, calitatea si profesionalismul pe primul plan in activitatea noastra. Tinem pasul cu cele mai noi tehnologii, materiale si noutati din domeniul termoizolatiilor si hidroizolatiilor pentru a putea oferi cele mai bune servicii clientilor nostri.”

Partenerul potrivit pentru hidroizolatii – Hidroizolatii Conduraru

Motivele pentru care ar trebui sa ne indreptam atentia spre aceasta echipa de profesionisti, in momentul in care ne dorim sa avem o locuinta functionala din toate punctele de vedere, sunt:

  • 15 ani de experienta, profesionalism, seriozitate si promptitudine;
  • Hidroizolatii si termoizolatii: aceste lucrari trebuie executate impreuna dupa cum sustin specialistii firmei, ambele fiind de importanta cruciala pentru durabilitatea cladirilor;
  • Hidroizolatii pentru toate tipurile de terase;
  • Lucrari complete pentru cladiri;
  • Interventii de urgenta pentru alte tipuri de cladiri.

Atunci cand credeti ca este momentul sa aveti o cladire durabila din toate punctele de vedere nu ezitati sa contactati echipa de profesionisti de la Hidroizolatii Conduraru.

Hidroizolatii Conduraru – Garantia lucrarilor bine facute.

Hidroizolatii Conduraru

Date de contact: 

Conduraru Grup Construct SRL

Str.Utiesului nr.15, Sector 2, București 

Telefon: 0759 590 000; 0721 724 104;

E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro

Site web: https://hidroizolatii-conduraru.ro/

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.