Haine tip outlet – IMA Trend

S-ar spune din mosi stramosi ca “ haina il face pe om”, insa noi sustinem cu tarie ca haina este cea care il imbraca pe om. ImaTrend.ro este o oaza in Orasul celor 7 coline. Este locul in care fiecare isi poate gasi coltisorul, locul in care de la primul pas esti iremediabil cuprins de acel placut sentiment.

ImaTrend este la doar un click distanta de tine cu o noua colectie de haine outlet special concepute pentru gusturile tale.  

IMATREND – ASPIRATIA CATRE CALITATE

IMA Trend

ImaTrend a intrat in industria modei prin magazinele de retail de tip outlet si este cunoscut atat pentru calitatea hainelor outlet cat si pentru produsele ieftine de la branduri de renume la preturi exceptionale. 

Brandurile prezente in magazinul ImaTrend au devenit un punct de reper pentru clientii nostrii de-a lungul timpului. Stiti acel sentiment satisfacator atunci cand va impiedicati de un boutique incredibil sau cand descoperiti un brand independent inaintea celorlalti ?  Ei bine, si noua ne place asta. De aceea, acum suntem prezenti si in mediul online unde va vom surprinde cu oferte de nerefuzat si cu haine outlet care vor fi tot timpul pe gusturile dumneavoastra. 

Dupa cum stiti, esentele tari se tin in sticlute mici, astfel locatia ImaTrend este una intima si primitoare, unde beneficiezi de cele mai noi si cele mai in voga produse in special haine outlet, destinate atat barbatilor cat si femeilor. Dorim sa ne adaptam constat ofertele si serviciile in functie de clientii nostri, astfel incat misiunea noastra este de a ridica in fiecare zi industria fashion-ului prin servicii, produse si o experienta unica de brand. 

Daca nu ati gasit printre produsele noastre hainele outlet sau chiar diverse accesorii de care dumneavoastra aveti nevoie, sau pur si simplu aveti anumite preferinte, va rugam sa ne comunicati sugestiile si nemultumirile dumneavoastra pe site-ul www.imatrend.ro, sau direct la locatie. 

IMATREND – PE STILUL TAU

Credem ca moda extraordinara nu ar trebui sa vina cu un compromis, fie ca stil, pret sau impact. Ne-am stabilit obiective provocatoare pentru a reduce impactul produsului, al afacerilor si al logisticii noastre si cautam intotdeauna noi modalitati de avansare a sustenabilitatii 

Entuziasmul si pasiunea ne-au determinat sa promovam cu ardoare hainele de tip outlet si sa oferim clientilor nostri branduri consacrate prin calitatea produselor. 

Asadar, daca esti un iubitor al produselor unice si calitative, al croiurilor corecte si al materialelor deosebite esti invitatul nostru si te asteptam cu drag in magazinul nostru online, unde asiguram un nivel inalt de profesionalism, transparenta si corectitudine.

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.