GstarCAD se adapteaza la lumea mobila

La începutul acestei luni, Eric Jackson a provocat dezbateri aprinse prin declaratia ca Google si Facebook ar putea sa dispara complet în urmatorii cinci ani din cauza problemelor de adaptare cu noua generatie a Internetului – lumea mobila. Mai apoi Haydn Shaughnessy si George Anders si-au enuntat motivele pentru care Google si Facebook nu ar disparea în viitorii cinci ani.

Daca acesti doi giganti ai retelei vor disparea, nu stim. Dar trebuie sa admitem faptul ca dispozitivele mobile joaca un rol tot mai important în viata oamenilor. Este adevarat ca avem mai multe avantaje utilizând aceste dispozitive inteligente, ca vizionarea înregistrarilor video, discutiile cu prietenii sau distribuirea imediata a informatiei. Acestea devin o tendinta, indiferent ca ne dam seama sau nu.

Pentru industria de software CAD, este inevitabil sa fie influentata de lumea mobila. Oamenii vor sa vada sau sa editeze desenele lor atunci când nu le sunt accesibile calculatoarele. Astfel se poate explica de ce aplicatiile software pentru dispozitive mobile s-au înmultit recent ca ciupercile dupa ploaie. Acele companii care nu dispun de produse pentru sistemele mobile încearca sa le dezvolte, iar cele care le-au realizat deja le îmbunatatesc. Nu putem spune ca acele companii care nu se implica în lumea dispozitivelor mobile vor disparea. Totusi, acele companii care deja au facut asta au în mod cert mai multe sanse si au ceva mai mult succes.

Pe lânga alti furnizori de software CAD care au patruns în lumea mobila, GstarCAD a facut acest lucru cu succes. Gstarsoft a lansat GstarCAD MC 1.2 saptamâna trecuta, o versiune îmbunatatita fata de aplicatia sa mobila precedenta. Au fost dezvaluite o serie de noi functii captivante, inclusiv preluarea fisierelor atasate mesajelor email sau din paginile web, de pe discurile de retea si din aplicatiile de stocare de pe servere de tip cloud. Din continua actualizare a produselor sale mobile, putem vedea ca este o companie cu mare potential. GstarCAD se adapteaza cu certitudine la noua generatie Internet si continua sa îsi surprinda în mod placut utilizatorii!

www.gscad.ro

 

Lasa un comentariu

Trebuie sa fi logat pentru a posta un comentariu.